Ιωάννα Μαλέσκου: Στο ζωολογικό πάρκο με την 9 μηνών κόρη της - Έσπρωχνε το καρότσι & τάιζε τις καμήλες

Βίντεο από το ταξίδι της στην Κύπρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Iωάννα Μαλέσκου βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Κύπρο και φυσικά από την παρέα της δε θα μπορούσε να λείπει η εννέα μηνών κόρη της, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ και πουθενά (δείτε εδώ τι δηλώνει για τον γάμο της με τον Δανιά).

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει αναρτήσεις σχετικά με το πως περνάει στη γειτονική χώρα. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2/2 μαμά και κόρη βρέθηκαν σε ένα ζωολογικό πάρκο της περιοχής.

Επειδή η κόρη της παρουσιάστριας δεν περπατάει ακόμα, η βόλτα τους περιορίστηκε στο καρότσι. Η Ιωάννα Μαλέσκου σε κάθε περίπτωση, απήλαυσε τη βόλτα της, καθώς είδαμε να ξυπνάει το μητρικό της ένστικτο και να ταΐζει καμήλες.

Οι βόλτες της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της στο ζωολογικό πάρκο

Η επιλόχειος κατάθλιψη και η απώλεια κιλών μετά τη γέννα

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Συναντιόμαστε 6 μήνες μετά την γέννα της... Η Ιωάννα Μαλέσκου με την μπέμπα της αγκαλιά, βιώνει μια νέα κατάσταση στην ζωή της, γεμάτη από αλλαγές και με μια καθημερινότητα μακριά από την τηλεόραση. Πιο κούκλα και πιο fit από ποτέ, μοιάζει πραγματικά σα να μην έχει γεννήσει, αφού έχει χάσει τα 17 παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης.

Η κάμερα του youweekly.gr μπήκε αποκλειστικά μαζί της μέσα στο γυμναστήριο “IL exclusive fitness” στην Λεωφ. Βουλιαγμένης, όπου σχεδόν καθημερινά η παρουσιάστρια γυμνάζεται με την personal trainer Ιωάννα Λαουμτζή, “έκλεψε” στιγμές από το πρόγραμμά της και έμαθε τα διατροφικά μυστικά & tips που ακολουθεί πιστά.

Κάθε πότε γυμνάζεσαι, Ιωάννα;

Κάνω 3 φορές την εβδομάδα ενδυνάμωση και 2 φορές πιλάτες, ή τουλάχιστον προσπαθώ να τηρώ αυτό το πρόγραμμα. Τα Σαββατοκύριακα, η δραστηριότητά μου είναι βόλτες με το καρότσι, με μπόλικο περπάτημα και τρέξιμο, όσο μπορώ, για να νιώθω ότι έχω μια ισορροπία. Βοηθάει σίγουρα και η διατροφή. Δεν κάνω αυστηρή διατροφή, κρατάω μια ισορροπία με μέτρο όλα, για να μην στερούμαι και επειδή θηλάζω, θέλω να είναι πλούσιο το διατροφολόγιό μου. Δουλεύω σε personal μορφή και έχω την προπονήτρια δίπλα μου. Βάσει των αναγκών μου κάνουμε το καθημερινό μας ασκησιολόγιο με βάρη και λειτουργικές ασκήσεις για να έχω ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Τα δικά σου tips για απώλεια κιλών;

Γρήγορα δεν χάνονται τα κιλά και δεν πρέπει ο στόχος να είναι αυτός, αλλά να υπάρχει μια σταθερότητα και μια διάρκεια στο αποτέλεσμα. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό ή όσο περισσότερο γίνεται και ευτυχώς για μένα έχω την λεμονιά στον κήπο, οπότε κόβω λεμόνια απευθείας φρέσκα από το δέντρο, τα βάζω στο ψυγείο μέσα σε γυάλινα μπουκάλια και πίνω καθημερινά γιατί βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος. Επίσης αγαπώ πολύ τα αφεψήματα και τα κρητικά βότανα, αλλά τελευταία έχω αγαπήσει πάρα πολύ την Λουίζα.

Τηρείς κατά γράμμα την διατροφή σου;

Δεν είναι όλα ιδανικά στο πρόγραμμά μου, μην με βλέπετε που γελάω. Οι ρυθμοί είναι τέτοιοι που δεν μου επιτρέπουν να τηρήσω κατά γράμμα τα γεύματά μου όσο και εάν θέλω. Όταν χάνω ένα γεύμα φροντίζω να το αναπληρώσω με ένα υγιεινό σνακ. Έχω μαζί μου ανάλατους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη, που ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να πάρω και την ενέργεια που χρειάζομαι αλλά και για να συνεχίσω την δραστηριότητα στην καθημερινότητά μου και εννοείται ότι μετά, φροντίζω να έχω το επόμενο γεύμα στην ώρα του για να είναι όλα ρολόι.

Το μωρό άλλαξε την ζωή σου;

Έχουν αλλάξει όλα. Την έχω παντού μαζί μου γιατί και εγώ είχα ανάγκη να επιστρέψω σε μια καθημερινότητα, μαζί της κάθε μέρα είναι διαφορετική. Όλα καθορίζονται από το κλάμα μας, από το γέλιο μας, γενικώς όλα καθορίζονται από το πως θα ξυπνήσει η μικρούλα και τι τέμπο θα δώσει στην μέρα μας.

Επιλόχειο κατάθλιψη πέρασες;

Ευτυχώς όχι, δεν πέρασα όπως άλλες γυναίκες, καταλαβαίνω όμως απόλυτα πλέον το σκαμπανέβασμα των ορμονών. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να μπορέσουν και οι άλλοι γύρω σου να κατανοήσουν τις συναισθηματικές αλλαγές που έχεις.