Τριαντάφυλλος: «Είναι ακατάλληλη ώρα...» - Αμηχανία μπροστά στους δημοσιογράφους με την απάντηση για την ερωτική ζωή με την σύζυγό του

«Αν δεν είσαι ερωτευμένος, δεν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: «Είναι ακατάλληλη ώρα...» - Αμηχανία μπροστά στους δημοσιογράφους με την απάντηση για την ερωτική ζωή με την σύζυγό του

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, κατά την οποία απαντούσε σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, που πλησιάζει.

Απάντησε, συγκεκριμένα, για τα δώρα που ανταλλάσσει με την σύζυγό του, όμως δίστασε να μιλήσει για τον τρόπο που ως ζευγάρι επιλέγουν να αναζωπυρώσουν την φλόγα του έρωτά τους, εφόσον είχε πονηρές σκέψεις. Αποκάλυψε, όμως, και το πιο ακραίο περιστατικό που έχει ζήσει με θαυμάστρια.

Η αμηχανία στην απάντηση του Τριαντάφυλλου για την σχέση με την σύζυγό του

«Γενικά δεν μας αρέσει αυτή η γιορτή. Αν δεν είσαι ερωτευμένος, δεν υπάρχει ωραία ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά για του Αγίου Βαλεντίνου και τα συναισθήματά του προς την καλή του (δείτε εδώ ποια είναι).

Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό που αναθερμαίνει την σχέση τους, απάντησε: «Δεν θα σας πω τι κάνουμε με τη γυναίκα μου για να βγούμε από τη ρουτίνα… Είναι ακατάλληλη ώρα. Δεν ξέρω, μπορεί το πιο απλό δώρο που της έχω κάνει να είναι το πιο ωραίο για εκείνη».

Σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Μου έχει πει ότι δεν της άρεσε δώρο που της πήρα, αλλά σιγά σιγά, με τον καιρό το αγάπησε. Ένα μπλουζάκι ήταν».

Δείτε επίσης: Το εντυπωσιακό σπίτι Τριαντάφυλλου - Σιαμπάνη! Φωτογραφίες με τους χρυσούς δίσκους και την πισίνα

Και κατέληξε για την θαυμάστρια που του έσκισε το παντελόνι όσο τραγουδούσε στη σκηνή: «Περνούσα από έναν διάδρομο και φόραγα δερματίνι. Περνάει μία κοπέλα και μου το τραβάει, πήγα εγώ να φύγω με δύναμη και βγήκε όλο από πίσω το θέαμα. Τραγούδησα λίγο και σιγά σιγά πήγαινα προς τα πίσω, άλλαξα και ξαναβγήκα».