Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση - Χαμογελαστή με πούλιες

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριάντα Πιερίδη, όπως ανακοινώθηκε, χώρισε οριστικά με τον επί επτά χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, ωστόσο δεν κλείστηκε στον εαυτό της και πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το γεγονός στα εγκαίνια ενός εστιατορίου.

Φόρεσε μία μαύρη παντελόνα, την οποία συνδύασε με ένα τοπ και μία ζακέτα με κόκκινες πούλιες, ενώ έκανε έντονο μακιγιάζ, επιλέγοντας ωστόσο απαλό κραγιόν για να "ησυχάσει" το σύνολό της. Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr με χαμόγελο και έκλεψε τις εντυπώσεις. Δίπλα της βρέθηκε και ο Τριαντάφυλλος. Όπως φαίνεται και από την τελευταία εικόνα, πραγματοποίησε και δηλώσεις στα κανάλια...

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους - Η κρυφή συμφωνία που τους ενώνει

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη μετά την είδηση για τον χωρισμό με τον Δημήτρη Κατριβέση

Μαριάντα Πιερίδη εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Μαριάντα Πιερίδη χωρισμός

Μαριάντα Πιερίδη Τριαντάφυλλος

Οι δηλώσεις που έκανε για το διαζύγιο...

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν που την συνάντησαν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για το χωρισμό και το διαζύγιο της, με την ίδια να ενοχλείται καθώς δεν θέλει να πάρει έκταση το όλο θέμα.

«Δεν έχω να σα πω κάτι για την είδηση που λέει για τον οριστικό χωρισμό μου. Όλα τα είδα. Δεν θέλω να το συζητήσω. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ότι χρειάζεται να προστατευτεί, το προστατεύω. Σήμερα δεν θέλω να συζητήσω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Ο πρώην σύζυγός της επιβεβαίωσε το διαζύγιο από τον Κατριβέση - Το σχόλιο για την ανατροφή του γιου τους