Μαριάντα Πιερίδη: Ο πρώην σύζυγός της επιβεβαίωσε το διαζύγιο από τον Κατριβέση - Το σχόλιο για την ανατροφή του γιου τους

«Θα πράξει ό,τι είναι καλύτερο και για εκείνη και για το παιδί μας!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο πρώην σύζυγός της Μαριάντας Πιερίδη, Νέστορας Φωτιάδης παραχώρησε δηλώσεις την Παρασκευή 2/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον ίδιο να σχολιάζει τις πρόσφατες εξελίξεις στην προσωπική ζωή της μητέρας του παιδιού τους.

Η τραγουδίστρια και o επί 7 χρόνια σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης τραβάνε οριστικά χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ το παρασκήνιο και την επιβεβαίωση). Θυμίζουμε στο σημείο αυτό, πως το ζευγάρι είχε περάσει μια κρίση στο γάμο του πριν από λίγους μήνες, ωστόσο είχε υπάρξει επανασύνδεση.

Από τη μεριά του ο πατέρας του γιου της, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια μετά το χωρισμό τους, τόνισε πως της έχει εμπιστοσύνη στο πως θα χειριστεί τις πρόσφατες αλλαγές στη ζωή της.

Οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της Μαριάντας Πιερίδη για την προσωπική της ζωή

«Γνωρίζω ότι η Μαριάντα έχει πάρει αυτήν την απόφαση. Νομίζω ότι εκείνοι ξέρουν τι είναι καλύτερο και για τους δύο. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι στο σπίτι γιατί είναι πολύ σημαντικό για την ηρεμία του παιδιού.

Τώρα τελευταία είχαμε και ένα θέμα με το παιδί, το οποίο το λύσαμε, αλλά η κουβέντα επικεντρώνεται πάντα στο παιδί, οπότε περισσότερες προσωπικές πληροφορίες δε γνωρίζω. Ξέρω ότι θα πράξει ό,τι είναι καλύτερο και για εκείνη και για το παιδί μας και για τη ζωή της γενικά, κάθε άνθρωπος ξέρει καλύτερα τι πρέπει να πράξει», είπε ο Νέστορας Φωτιάδης.

Η πρώτη αντίδραση της Πιερίδη για το διαζύγιό της

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα για αυτό - τον Δημήτρη Κατριβέση - δεν είναι ένα θέμα που θα ήθελα να συζητήσω στο δρόμο. Σε ευχαριστώ πολύ που ρωτάς, αλλά δεν είναι ένα θέμα που θέλω να το συζητήσω», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη

Σε σχετική ερώτηση για το οριστικό διαζύγιο η Μαριάντα Πιερίδη είπε στο Πρωινού ΣουΣού.: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω αγαπημένη μου, κάποια άλλη στιγμή. Θα σου πω μόνο, ότι είμαι πολύ καλά, μόνο αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ».