Ανείπωτος θρήνος για τον Μιχάλη Ρακιντζή - Το τραγικό παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα

Συντετριμμένη η οικογένειά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε το Σάββατο 3/2 για τη ζωή του Μιχάλη Ρακιντζή μέσα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Οn Time και της δημοσιογράφου της Ρενέ Σαραντινού (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Αρβανίτη για τη σχέση τους).

Πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής και η οικογένειά του ήρθαν αντιμέτωποι με την απώλεια της μίας από τις δύο αδερφές του. Πιο αναλυτικά, η Μαρίνα Ρακιτνζή είχε υποβληθεί σε ένα χειρουργείο πριν από λίγο καιρό.

Στη συνέχεια ωστόσο η γυναίκα κόλλησε ένα μικρόβιο στην σπονδυλική στήλη και κατέληξε. Τόσο ο Μιχάλης Ρακιντζής, όσο και η μητέρα του αδυνατούν να πιστέψουν πως έχασαν με αυτόν τον τρόπο την αγαπημένη τους Μαρίνα.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ρακιντζή για τον θάνατο της αδερφής του

«Χάσαμε τη Μαρίνα… η αδελφή μου «έφυγε» έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στην σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το δεκατριών ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά…», είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Μιχάλη Ρακιντζή - Πέθανε η αδερφή του

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

«Ως παιδιά παίζαμε έξω και κάναμε εύκολα παρέες, τότε ήταν άλλες εποχές. Από πιτσιρικάς το τραγούδι ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί στην καριέρα μου. Στο ξεκίνημά μου έλεγαν να ασχοληθώ με ό,τι θέλω, αρκεί να σπουδάσω. Η δισκογραφική μου εταιρεία με στήριζε πάντα, σε ό,τι βλακεία και αν έκανα ή σε ό,τι concept εκτός πραγματικότητας.

Από την εποχή των επιτυχιών δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες συναυλίες στα γήπεδα, η πολύ θερμή ανταπόκριση του κόσμου. Κάποια στιγμή θα υπάρξει ένα τέλος για τις live εμφανίσεις μου, αλλά θα υπάρχει η αγάπη μου για τη μουσική και αυτό είναι το σημαντικό.

Θέλω να μιλάω στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές για τη δουλειά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη".