Ναταλία Γερμανού για τα αρνητικά σχόλια στο θέμα Νταλάρας: «Είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν λέγοντας να...»

«Κάνουμε μια άλλη εκπομπή, που δε χρειάζεται πολλές αλλαγές»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για τα αρνητικά σχόλια στο θέμα Νταλάρας: «Είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν λέγοντας να...»

Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε το Σάββατο 3/2 στο Καλύτερα δε γίνεται (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το χειρουργείο που έκανε). Αφού λοιπόν η παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό και τους συνεργάτες της, πολύ γρήγορα πέρασε στο θέμα των ημερών.

Αυτό δεν είναι άλλο από την έκρηξη του Γιώργου Νταλάρα σε ρεπόρτερς και την υποστήριξη που δέχτηκε ο τραγουδιστής από τη Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ τι είχε πει). Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για υποκρισία, αφού και η δική της εκπομπή κάνει τα γνωστά ''πεσίματα'' σε δημόσια πρόσωπα.

Έτσι λοιπόν, η Γερμανού απάντησε - για τελευταία φορά όπως τόνισε - στους επικριτές της και σε όσους της κούνησαν το δάχτυλο.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στα σχόλια για την τοποθέτησή της για τον Νταλάρα

«Όσον αφορά το τεράστιο θέμα που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και παρακολούθησα κλινήρης να γιγαντώνεται και να παίρνει τεράστιες διαστάσει αδικαιολόγητες...Ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμμύδας, ο δημοσιογράφος μας, που ήταν ένας από τους δημοσιογράφους μας, που βρέθηκαν εκείνη τη μέρα έξω από το στούντιο του Real FM, ουδόλως προσεβλήθη από τον Γιώργο Νταλάρα.

Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος που δουλεύει στο Καλύτερα δε γίνεται κυρίως γιατί όχι μόνο γιατί αυτή η εκπομπή τον σέβεται και τον αγαπά, αλλά γιατί του έδωσε την ευκαιρία πέρα από το να είναι δημοσιογράφος και να παίρνει δηλώσεις από καλλιτέχνες, να κάνει μια πάρα πολύ σημαντική αποστολή στο Μάαστριχτ τα Χριστούγεννα και να πάρει συνέντευξη από έναν σπουδαίο μαέστρο συμφωνικής ορχήστρας. Που δε πιστεύω ότι πολλές εκπομπές το έχουν κάνει στους δημοσιογράφους τους. Άρα λοιπόν καταλαβαίνετε, ότι ο Σπύρος μας όχι μόνο δε προσεβλήθη, αλλά είναι και πολύ ευτυχισμένος που εργάζεται εδώ και υπάρχει αγάπη και από εμάς και προς εκείνον.

Χαμογελώντας τα έβλεπα και εγώ όλα αυτά που γίνονταν. Μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει να τα παρακολουθώ όλα αυτά με ήπιο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Εγώ ανήκω στη σχολή της Ελένης Μενεγάκη, που δεν απαντάει και το θεωρώ το καλύτερο από όλα. Άκουγα κάποιους που έλεγαν ότι θα απαντήσω το Σάββατο και δε θα απαντήσω ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις, όλων, τα ακούω με σεβασμό, ακούω και φιλτράρω. Θεωρώ ότι λογοδοτώ μόνο στον κόσμο, που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και στο κανάλι που με πληρώνει. Κάπου αλλού όχι θέλω να πιστεύω. Και επειδή είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν του τύπου ''Αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου και εσύ''. Η εκπομπή είναι ήδη άλλη, ανέκαθεν ήταν μια άλλη εκπομπή. Έχουμε την αίσθηση και οι πάνω και οι κάτω, ότι κάνουμε μια άλλη εκπομπή, που δε χρειάζεται πολλές αλλαγές. Είναι έτσι και αλλιώς μια άλλη εκπομπή. Αυτό θα πω και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί γιατί το θέμα δεν ήμουν εγώ», είπε η Ναταλία Γερμανού.