Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα σας το πω σιγά μη ντραπώ, εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ με σουτιέν...» - Η απίστευτη συμβουλή ομορφιάς που έλαβε

«Ένα είναι το μυστικό θα κοιμάσαι μόνο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Την αλλαγή στο πρόσωπο της Ντέμι Μουρ σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπής της Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 3/2. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τις συμβουλές που έχει πάρει για το πώς θα πρέπει να κοιμόμαστε το βράδυ για να έχουμε φρέσκο δέρμα.

Η επική συμβουλή ομορφιάς που έλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Λέω στον Στέλιο Αγγελίδη, "Στέλιο μου, τι θα γίνει με το ντεκολτέ; Αρχίζω και κάνω ρυτίδες στο ντεκολτέ”. Μου λέει "ένα είναι το μυστικό θα κοιμάσαι μόνο ανάσκελα". Άσε Βάλια, δύσκολο. Του είπα "δεν γίνεται αυτό". Και μου λέει "υπάρχει και άλλη λύση".

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπορεί να μη θέλει να το πω...» - Η τυχαία συνάντηση στην Κηφισιά με την Φαίη Σκορδά

Θα σας το πω τώρα, σιγά μη ντραπώ. Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ με σουτιέν και πρέπει να κοιμάσαι. Αλλά δεν θα σας πω το μυστικό, θα το πω στις φίλες μου στο Instagram στα DM» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, την Κυριακή 7/1. Συζήτησε για πολλά θέματα μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της, κάνοντας παράλληλα μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και την παρουσιάστρια όταν συναντήθηκαν στο κομμωτήριο.

«Είμαστε στο κομμωτήριο με την Ντορέττα προχθές. Συζητάμε κλπ και μου λέει "άστα τα βράδια τι τραβάω όταν βγαίνουν τα παιδιά, βγαίνουν μόνα τους". Της λέω "Ντορέττα υπάρχει ένα application"», ξεκίνησε να περιγράφει η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Όχι δεν μου λες έτσι! Μου λέει "Είσαι βλαμμένη; δεν έχεις αυτό το application που βλέπεις ανά πάσα ώρα και στιγμή που είναι τα παιδιά σου;. Και όταν είναι μέσα σε αυτοκίνητο βλέπεις και την ταχύτητα;". Κοίτα μου λέει κοίτα. Να λέει "ο Φίλιππος είναι σπίτι και είναι εκεί από χθες το βράδυ". Της λέω "τι φοβερό application δεν το ξέρω". Καλέ μου λέει "κατέβασε το μην είσαι ηλίθια. Πες και στα παιδιά να το κατεβάσουν και να είστε και οι τρεις"», πήρε το λόγο και είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Μου λέει "τι; τι εννοείς; Γίνεται αυτό;". Της λέω φυσικά παιδί μου για να μην παίρνεις και 100 φορές τηλέφωνο τα παιδιά», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μετά το λέω στα παιδιά και συνειδητοποιώ ότι τα παιδιά μου είναι ενήλικες και όταν το είπα στα παιδιά μου που φυσικά το ήξεραν, μου λένε "τι λες ρε μαμά; Θέλεις να ξέρεις εμείς που είμαστε ενήλικες, που είμαστε όλη την ώρα;"», αποκάλυψη με την σειρά της η ηθοποιός με όλους στο πλατό να ξεσπούν σε γέλια.