Ξεσπά ο Λάκης Λαζόπουλος για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Οι νέες γενιές δεν αντέχουν αυτή την υποκρισία...»

«Έχει καταργηθεί η απλότητα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά ο Λάκης Λαζόπουλος για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Οι νέες γενιές δεν αντέχουν αυτή την υποκρισία...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δεν Γίνεται, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2, ο Λάκης Λαζόπουλος. Στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στην πολιτική, το Αλ Τσαντίρι, ενώ εξέφρασε και την θέση του για την στάση της εκκλησίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Μου λείπε η εποχή του Αλ Τσαντίρι και γενικά μου λείπει η στιγμή που μπορώ να δω τους ανθρώπους να περνούν καλά όλοι μαζί. Κάθε εποχή που περνάει είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις. Αποσύρεται η διάθεση για γέλιο, η διάθεση. Έχουμε περάσει στο ψεύτικο γέλιο!

Ο τρόπος που σβήνει το γέλιο από τα πρόσωπα, έχω δει κατάθλιψη σε ένα δευτερόλεπτο. Ήταν σαν να τον σκοτώνουν, σαν να πέφτει μια τουφεκιά. Έχουμε περάσει στην μηνυματική γλώσσα και οι δημοσιογράφοι πιάνονται από μια λέξη και πρέπει να βγάλεις ένα νόημα. Άμα πιάσουν μια φράση τι να απαντήσεις; Να ποδοπατούν το μυαλό σου να απαντήσεις κάτι που δεν έχει νόημα. Είναι εχθρικό και ας μην το καταλαβαίνουν κάποιοι.» ανέφερε για την εκπομπή που παρουσίαζε.

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος για Νταλάρα: «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι...»

«Διάβασα το κείμενο της εκκλησίας πολύ καλά και είναι καθαρά υποκριτικό και αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσει. Άλλο να έχεις συντηρητικές απόψεις και φαίνεται αν ο άλλος πρέπει να έχει συντηρητικές απόψεις. Είναι μεγάλη διαφορά και φαίνεται το ψέμα πια. Αυτή η εποχή έχει καταφέρει να κάνει ορατό το ψέμα. Οι νέες γενιές δεν αντέχουν αυτή την υποκρισία. Ξέρουν όλοι τι γίνεται στους χώρους της εκκλησίας στη μεγάλη κλίμακα. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει τις αμαρτίες.

Η ζωή η ίδια ξεκινάει με απαγόρευση. Η απαγόρευση διατάσσει τη ζωή και μετά από αυτό φεύγει ο άνθρωπος κατά την Ορθοδοξία. Και αμέσως ξεκινάει ο δρόμος να σε συγχωρούν και να πας στον παράδεισο. Είναι μελετημένο ένα εμπόριο! Πιστεύω αλλά όταν σε μια εκκλησία και βλέπω να είναι ο παπάς μπροστά και οι άγιοι σκελετωμένοι είναι σαν να είναι η κυρία του σπιτιού και πίσω οι υπηρέτες. Αυτά που βάζουν από πάνω, χρυσά κτλ για να μολύνουν τους αγίους δεν χρειάζονται. Έχει καταργηθεί η απλότητα» πρόσθεσε για το νέο νομοσχέδιο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: