Παντρεύτηκαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 3/2, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Άγιου Γεωργίου στο Κάβουρι, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Παντρεύτηκαν ο Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα

Εκεί βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για να ευχηθούν στο ζευγάρι την σημαντική αυτή ημέρα της ζωής τους. Την αποκάλυψη έκανε ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social meda, βίντεο όπου η Αφροδίτη Σκαφίδα, ντυμένη στα λευκά, συνοδεύεται από τον πατέρα της που την παραδίδει στον γαμπρό. Το νυφικό της ήταν αέρινο και εντυπωσιακό, ενώ ο ο Πύρρος Δήμας περίμενε την αγαπημένη του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε επίσης: Εκείνος έπινε κρασί και εκείνη έτρωγε πατατάκια - Νέα εμφάνιση για την εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα στο γήπεδο

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Σκαφίδα για τον γάμο με τον Πύρρο Δήμα και το παιδί που περιμένουν

«Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βαδίζω στον έκτο. Είναι μία προσμονή. Έχει να κάνει με ότι έχεις το άγχος πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα έχεις εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα σου βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια, αλλά έχω θετική σκέψη στο μυαλό μου και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά, ειδικά επειδή έχω έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει», είπε αρχικά για την κύηση και έπειτα ανέφερε για τος φοβίες της και το φύλο του μωρού:

«Η μεγαλύτερη αγωνία είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα στη ζωή του ή της ζωής της θα εξελιχθούν όπως θα πρέπει. Το φύλο του μωρού του γνωρίζουμε, αλλά δεν θα ήθελα να το πω».

Και κατέληξε μιλώντας για τον γάμο και το νυφικό που φορούσε: «Πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι πάρα πολύ λιτό και ήρεμο. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να το ζει μόνος του πιο πολύ… Νομίζω τώρα που το φοράω μου αρέσει και μπαίνω σιγά σιγά κι εγώ στο πνεύμα…» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα πριν από λίγο καιρό.