Εκείνος έπινε κρασί και εκείνη έτρωγε πατατάκια - Νέα εμφάνιση για την εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα στο γήπεδο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, που σας μεταφέραμε πρώτοι από το Υouweekly.gr, πως η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς, αποκτώντας το πρώτο τους παιδάκι.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Ολυμπιονίκης έχει φέρει ήδη στον κόσμο τέσσερα παιδιά με την πρώην γυναίκα του, η οποία σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή, τα οποία μάλιστα μεγάλωσε με πολύ μεγάλη αγάπη και προσήλωση.

Η κοινή εμφάνιση του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτης Σκαφίδα στο γήπεδο

Πρόσφατα και συγκεκριμένα την Δευτέρα (30/10) το ζευγάρι έκανε μία νέα κοινή εμφάνιση στην Opap Arena παρακολουθώντας τον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει. Όπως βλέπουμε, η εγκυμονούσα τρώει τα πατατάκια της και ο αγαπημένος της έπινε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Σκαφίδα -  Πύρρος

Σκαφίδα -  Πύρρος - Γήπεδο

Θα παντρευτεί τελικά το ζευγάρι;

«Ένα ζευγάρι, το οποίο είναι υγιές, πρέπει ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον, να τον στηρίζει. Το ίδιο κάνει και ο Πύρρος Δήμας, με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα. Χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί είναι ο άνθρωπός μου», δήλωσε η ίδια, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην εγκυμοσύνη της. Όσον αφορά στον γάμο με τον καλό της, είπε: «Δεν είναι κάτι που το γνωρίζω αυτή τη στιγμή, δεν ακόμα στα σχέδιά μας» (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Ολυμπιονίκη για το μωρό τους).