«Περιμένουμε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Πύρρου Δήμα για την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα

Το 5ο παιδί του Ολυμπιονίκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τον καρπό του έρωτά τους. Κανείς από τους δύο δεν είχε προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός, ωστόσο, η εμφάνιση της αθλήτριας με φουσκωμένη κοιλίτσα, στο πλευρό του καλού της, πρόδωσε την εγκυμοσύνη.

Πολλοί έκτοτε αναρωτιούνται εάν το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί ή όχι. Την απορία αυτή την έλυσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου μέσα από την εκπομπή του OPEN, Πρωινό ΣουΣου, εξηγώντας πως δεν είναι στα πλάνα τους κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιονίκης, όμως, έκανε την πρώτη του δήλωση για το μωρό που περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά του.

Τα πρώτα λόγια του Πύρρου Δήμα για την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα

«Μαίρη μου, δεν παντρεύομαι, δεν θα γίνει γάμος. Περιμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά το παιδάκι μας», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο.

Τα κλάματα για τον θάνατο της γυναίκας του

Ο Πύρρος Δήμας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA πριν από αρκετό καιρό. Ο Ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την Ελλάδα, μίλησε για την οικογένεια του την οποία συντηρεί μόνος του μετά την απώλεια της συζύγου του.

Ο θάνατός της "σημάδεψε" τη ζωή του, ωστόσο, κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα και να βρει ξανά την αγάπη στο πλευρό της Αφροδίτης Σκαφίδα.

«Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι» ανέφερε αρχικά για τα παιδιά του.

«Το 1992 μπήκαμε εγώ και η Βούλα Πατουλίδου τιμής ένεκεν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θεωρώ ότι δεν ήταν ό,τι πιο έξυπνο. Εμείς οι Ολυμπιονίκες θα έπρεπε να είμαστε σε σχολεία και όχι κάπου αλλού» σημείωσε στη συνέχεια έπειτα από σχετικά ερώτηση.

Όσον αφορά τη ζωή του μετά την απώλεια της συζύγου του: «Γενικά, είμαι σπιτόγατος. Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει από τη μαμά τους» (δείτε εδώ πως είναι σήμερα ο μικρός του γιος).

Όταν όμως του έγινε ερώτηση για το θάνατο της γυναίκας του τότε "λύγισε" και ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας να αλλάξουν την συζήτηση «Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό...άλλη ερώτηση; Γιατί δεν...».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή την οποία όπως είπαμε έχει προχωρήσει, απάντησε «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία».