Θύελλα αντιδράσεων κάτω αναρτήσεις στο Facebook της Νατάσας Θεοδωρίδου: Βίντεο άσεμνου περιεχομένου στο χακαρισμένο προφίλ της

«Παιδιά τι γίνεται;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ ου Σαββάτου 3/2 και όσο η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδούσε στο μαγαζί που εμφανίζεται παρατηρήθηκαν αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook άσεμνου περιεχομένου.

Σε πρώτη φάση δημοσιεύτηκαν βίντεο στα stories της τραγουδίστριας και στη συνέχεια έγιναν αναρτήσεις στον τοίχο της. Προφανώς και οι φίλοι της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Facebook αντιλήφθηκαν αμέσως, πως έχει χακαριστεί ο λογαριασμός της.

Αντιδράσεις κάτω από αναρτήσεις στο λογαριασμό του Facebook της Νατάσας Θεοδωρίδου

Μέχρι και νωρίς το πρωί της Κυριακής 4/2 το ζήτημα δεν είχε επιλυθεί καθώς έγιναν νέες αναρτήσεις άσεμνου περιεχομένου. Από το βράδυ του Σαββάτου 3/2 μάλιστα οι διαδικτυακοί φίλοι της τραγουδίστριας επιχείρησαν να της γνωστοποιήσουν το πρόβλημα σχολιάζοντας κάτω από τα βίντεο (δείτε εδώ το υπέροχο σπίτι της Νατάσας).

Νατάσα Θεοδωρίδου - Χάκαραν το λογαριασμό

Το ξεκαθάρισμα της Θεοδωρίδου για πλαστικές επεμβάσεις

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε παραχωρήσει πριν από μήνες συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1, η οποία δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο Youtube με την τραγουδίστρια να ανοίγει την καρδιά της για πολλά ζητήματα.

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως, γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας...Ντάξει το καταλαβαίνω, καμία φορά η ιδέα σε κάνει να πιστέψεις κάτι...τώρα δε μπορώ να σας πω τα μυστικά μου, κοιμάμαι καλά, αλλά δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά ποτέ, φοβάμαι! Φοβάμαι τα ενέσιμα...Δεν είμαι αρνητική καθόλου...η ομορφιά είναι ωραία», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.