Σίσσυ Χρηστίδου: «Κανείς δεν της είπε να αλλάξει εκπομπή! Εγώ στεναχωριέμαι που την είδα...» - Μετά την απάντηση της Γερμανού στα σχόλια με τον Νταλάρα

«Εμένα μου φαίνεται όλο πολύ περίεργο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Κανείς δεν της είπε να αλλάξει εκπομπή! Εγώ στεναχωριέμαι που την είδα...» - Μετά την απάντηση της Γερμανού στα σχόλια με τον Νταλάρα

Το Σάββατο 3/2 η Ναταλία Γερμανού απάντησε σε όλους εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις της σχετικά με το ξέσπασμα, που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Νταλάρας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Η Γερμανού ανήκει στη μερίδα των παρουσιαστών, που τον υποστήριξαν. Εχθές λοιπόν, η ίδια απάντησε σε όσους της κούνησαν το δάχτυλο, όπως ανέφερε.

Με τη σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι εξηγώντας, πως την έχει μπερδέψει η συνάδελφος της, Ναταλία Γερμανού.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για τη Ναταλία Γερμανού

«Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί έχω μπερδευτεί. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί. Και με τα χθεσινή της τοποθέτηση έχω μπερδευτεί πολύ. Ειλικρινά αισθάνομαι ότι η Ναταλία είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να αποκωδικοποιήσω και πίσω από τις λέξεις τις περισσότερες φορές, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί και την ξέρω αρκετά καλά.

Αυτά τα σχόλια, που προέκυψαν μετά, είτε είχαν αγαπησιάρικη διάθεση, είτε ήταν πιο επικριτικά, γιατί έγιναν πολλά σχόλια, έγιναν πάνω στο γεγονός ότι η ίδια η Ναταλία στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα είπε ότι καλά μας έκανε, ότι το αξίζαμε όλο αυτό και έπρεπε να μας συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δε δείχνει ουσιαστικά, ότι αναλαμβάνει μια ευθύνη; Όταν λέει καλά μας είπε...τι εννοούσε λοιπόν; Εννοούσε τις υπόλοιπες εκπομπές; Εμείς είμαστε μια άλλη εκπομπή;

Αλήθεια ρωτάω με πολλή ειλικρίνεια και αγάπη. Κάνοντας τη χθεσινή τοποθέτηση, ότι εκείνοι είναι μια άλλη εκπομπή, άρα ανέλαβε την ευθύνη αυτή στον αέρα, το έκανε από ευγένεια στους υπόλοιπους; Μπορεί! Επειδή είναι πολύ ευγενής να εννοούσε ότι η δική τους εκπομπή εξαιρείται και να ήθελε να πει καλά σας έκανε. Αυτό αντιλαμβάνομαι!

Εμένα μου φαίνεται όλο πολύ περίεργο. Νομίζω ότι αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη. Δεν ξέρω και σε ποιους αναφέρεται. Δεν ξέρω ποιος την είπε υποκρίτρια και να αλλάξει εκπομπή; Κανείς δε της είπε να αλλάξει εκπομπή. Η ίδια αισθανθήκαμε, ότι ανέλαβε μια ευθύνη απέναντι σε αυτό που έγινε εκείνη την ημέρα και είπε ότι κάναμε λάθος. Προφανώς όμως, δεν ισχύει αυτό. Άρα πρέπει να αποσυρθούν όλα τα σχόλια. Δεν δείχνει εδώ ότι συμφωνεί με τον Γιώργο Νταλάρα ή αυτό το σχόλιο αφορά όλους εμάς τους υπόλοιπους και όχι την εκπομπή της.

Χθες όμως εξαίρεσε την εκπομπή της από το σύνολο. Εγώ το πρώτο σχόλιο το είχα βρει γενναίο, είχα πει ότι όντως στέκεται απέναντι σε αυτό με αυτοκριτική και ειλικρίνεια. Στον αέρα είναι μια διαφορετική στάση. Αυτό δεν είναι υποκριτικό.

Αισθάνθηκε ότι βάλθηκε από τους συναδέλφους της, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να απαντήσει. Αλλά εγώ στεναχωριέμαι που την είδα πικραμένη. Δεν περίμενα ότι θα το πάρει τόσο στραβά. Πάντως κανείς δεν είπε ότι η Ναταλία πρέπει να αλλάξει εκπομπή. Μια χαρά η εκπομπή είναι εξαιρετική. Όλοι καταλάβαμε ότι η ίδια ανέλαβε μια ευθύνη απέναντι σε αυτό που είχε συμβεί. Κανένας δεν είπε να αλλάξει εκπομπή. Είναι εξαιρετική εκπομπή και πάει πάρα πολύ καλά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου