Γλυκόπικρη η σημερινή 4/2 ημέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Η σπαρακτική ανάρτησή της στο instagram

Γιορτή και πένθος μαζί για την παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή 4/2 για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς η παρουσιάστρια από εδώ και στο εξής αυτήν την ημέρα του χρόνου θα έρχεται αντιμέτωπη με γλυκόπικρα συναισθήματα.

Πιο αναλυτικά, πριν από δύο χρόνια στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου μετά από την πολύ γενναία μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Η παρουσιάστρια λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής 4/2 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram στη μνήμη της (δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό της).

Η συγκινητική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον θάνατο της μητέρας της

«Δύο χρόνια ζωή χωρίς εσένα…
Δύο χρόνια ζωή χωρίς μαμά…

Πόσο μου λείπεις», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρα της

Λίγες ώρες νωρίτερα, η παρουσιάστρια έκανε άλλη μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία ήταν πιο εύθυμη και αφορούσε στα γενέθλια του πατέρα της, τα οποία δυστυχώς συμπίπτουν πια με την απώλεια της μαμάς της.

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου.. Σ´αγαπώ τόσο πολύ…», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της μητέρας της

«Πίστευα, ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα, ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ, στάθηκα. Και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη αυτή την ιστορία, όπως κάθε άνθρωπος τη ζει. Αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο και είχα και μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο, που γλίτωσε η ίδια, εκείνη η στιγμή ήταν μαγική παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς», είχε πριν πριν λίγους μήνες η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Ελένη.