«Εδώ ξεκινάει το δικό μας ταξίδι...» - Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον γάμο της με τον Πύρρο Δήμα

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 3/2, η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, λίγες μέρες πριν φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, το πρώτο τους παιδί. Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου το Καβούρι με την παρουσία συγγενών και φίλων.

Μετά την εκκλησία οι νεόνυμφοι είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη δεξίωση. Μέσα από υλικό που δημοσίευσε η Ιωάννα Σιαμπάνη στο instagram πήραμε μια γεύση από τον στολισμό στο κέντρο, τα βεγγαλικά που άστραψαν στον ουρανό, καθώς μέσα από άλλο βίντεο βλέπουμε την αφιέρωση της νύφης στον γαμπρό (δείτε εδώ).

Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον γάμο

Σήμερα, Κυριακή 4/2, μία μέρα μετά τον γάμο τους, η Αφροδίτη Σκαφίδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargram, την πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο με τον Πύρρο Δήμα στο πλευρό της. Στη λεζάντα της έγραψε: «Εδώ ξεκινάει το δικό μας ταξίδι... γεμάτο αγάπη, ευτυχία και όνειρα που θα υλοποιήσουμε μαζί...σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσατε να γίνει αυτός ο υπέροχος γάμος...»

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η αποκάλυψη του Πύρρου Δήμα για το φύλο του μωρού που περιμένει η Αφροδίτη Σκαφίδα

«Ευχαριστούμε που είστε όλοι εδώ φίλοι και συγγενείς. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την κουμπάρα μου που χάρη σε αυτήν έγινε ο γάμος μέσα σε 20 ημέρες, γιατί αλλιώς δε θα γινόταν γάμος και να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη, που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές, τις οποίες αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε, ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Να σας ευχαριστήσω και εγώ όλους. Έχω εδώ αγαπημένους ανθρώπους από παντού. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου εγώ και η Αφροδίτη. Να πω και εγώ, ότι την αγαπώ πολύ, ότι ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, που μου έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό θα μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι! Ευχαριστώ πολύ», είπε στη συνέχεια ο Πύρρος Δήμας.