Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο η Μαριλού Ρεπαπή και ο Νίκος Χριστοφόρου

Δείτε το βίντεο:

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο η Μαριλού Ρεπαπή και ο Νίκος Χριστοφόρου

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το το απόγευμα του Σαββάτου 3/2 η δημοσιογράφος, Μαριλού Ρεπαπή με τον διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Νίκο Χριστοφόρου. Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, λίγες μόνο ημέρες πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο η Μαριλού Ρεπαπή και ο Νίκος Χριστοφόρου

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media, φίλη του ζευγαριού. Η Μαριλού Ρεπάπη και ο Νίκος Χριστοφόρου έκαναν πολιτικό γάμο στο κέντρο της Αθήνας. Στη σεμνή αυτή τελετή έδωσαν το παρών, φίλοι και συγγενείς.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το μήνυμα της Μαριλού Ρεπαπή για τον καρκίνο του μαστού

«Για τρίτη χρονιά ήταν καθαρές όλες οι εξετάσεις μου! Εκμεταλλεύομαι και φέτος την ευκαιρία για να σας θυμίσω να προγραμματίσετε κι εσείς τη μαστογραφία σας. Μην ξεχνάτε τις εξετάσεις σας και να παρακινείτε και άλλες γυναίκες που ξέρετε ότι φοβούνται ή το αμελούν ή διστάζουν, να πάτε μαζί.

Είναι μια εξέταση που διαρκεί λίγα λεπτά αλλά είναι τόσο, μα τόσο, σημαντική. Όσο νωρίτερα διαγνωστεί ένας καρκίνος του μαστού, τόσο πιθανότερο είναι να θεραπευτεί. Η πρόληψη σώζει ζωές» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριλού Ρεπαπή.

Το μήνυμα της Μαριλού Ρεπαπή για τον καρκίνο του μαστού