Ναταλία Γερμανού: «Δεν είπα τίποτα από όλα αυτά που λέτε...» - Η αιχμηρή απάντηση της σε ερώτηση περί κηρύγματος

«Ξέρετε πόσα χρόνια κάνω τηλεόραση;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Δεν είπα τίποτα από όλα αυτά που λέτε...» - Η αιχμηρή απάντηση της σε ερώτηση περί κηρύγματος

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ναταλία Γερμανού το πρωί της Κυριακής 4/2 σχετικά με τα όσα είχε πει στην εκπομπή της και την υποστήριξη στον Γιώργο Νταλάρα, αναφορικά με την "επίθεση" που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες στους δημοσιογράφους.

Τότε η παρουσιάστρια είχε ταχθεί υπέρ του γνωστού τραγουδιστή λέγοντας: Και μας άδειασε, και πολύ καλά μας έκανε… Είπε ότι αν δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο, θα μείνετε σε αυτό. Αυτός ο άνθρωπος υπηρετεί τη μουσική από το 1969...» (δείτε εδώ αναλυτικά).

Χθες, Σάββατό 3/2, είχε αναφερθεί ξανά στο συγκεκριμένο θέμα απαντώντας σε όλους όσοι της "κούνησαν τον δάχτυλο": Και επειδή είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν του τύπου ''Αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου και εσύ''. Η εκπομπή είναι ήδη άλλη, ανέκαθεν ήταν μια άλλη εκπομπή. Έχουμε την αίσθηση και οι πάνω και οι κάτω, ότι κάνουμε μια άλλη εκπομπή, που δε χρειάζεται πολλές αλλαγές...» (δείτε την συνέχεια).

Η ενόχλησή της Ναταλίας Γερμανού με δημοσιογράφο

«Κήρυγμα; Φανταστείτε να πάτε και στην εκκλησία αύριο το πρωί. Δεν είπα τίποτα από όλα αυτά που λέτε. Σας παρακαλώ να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής προσεκτικά γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από αυτές τις λέξεις, ούτε κήρυγμα ούτε τίποτα από όλα αυτά. Σέβομαι πολύ τους συναδέλφους και ό,τι είχα να πω το είπα στην εκπομπή»

«Ξέρετε πόσα χρόνια κάνω τηλεόραση; Νομίζω ότι αυτό τα απαντάει όλα. Υπάρχει σεβασμός από εμένα προς τους τηλεθεατές μου πάρα πολύ μεγάλος. Τα αυτιά είναι ανοιχτά και φιλτράρουν αυτά που πρέπει να φιλτράρουν. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας να είστε καλά» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε εδώ το βίντεο: