Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλάει πρώτη φορά για την γέννηση της κόρης του: «Είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο»

Δεν έκρυψε την χαρά που βιώνει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλάει πρώτη φορά για την γέννηση της κόρης του: «Είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύζυγος του, Αγοραστή Αρβανίτη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και μπορεί από τότε να μην έχει κοιμηθεί, αλλά δηλώνει γεμάτος ενέργεια.

Αυτό φάνηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του, όταν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος, έξω απ' το θέατρο «Παλλάς» για το μιούζικαλ «Αναστασία». Όπως είπε με χιούμορ και ο ίδιος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ήξερε πως οι ερωτήσεις δεν θα ήταν για την παράσταση, αλλά αυτό δεν φάνηκε να τον ενοχλεί καθώς βιώνει κάτι εντελώς μαγικό.

Δείτε επίσης: Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Καρδιά μου...» - Η πρώτη ανάρτηση της Αγοραστής Αρβανίτη μετά τη γέννηση της κόρης τους

Οι δηλώσεις του Θανάση Τσαλταμπάση

«Η πατρότητα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Εύχομαι σε όποιον θέλει, να καταφέρει να το κάνει. Ήδη βιώνω πρωτόγνωρα συναισθήματα, ενώ είμαι άυπνος -έξι μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο οχτώ ώρες- είμαι μες στην ενέργεια για να πάω να κάνω και τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο, που θέλω να το ανακαλύψω μέρα με τη μέρα. Αυτό συμβαίνει τώρα, βρίσκουμε τα πατήματα μας και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, όπως δισεκατομμύρια ανθρώπων που έχουν πατήσει σε αυτή τη Γη», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα παίρνω συμβουλές από φίλους, αλλά όπως βλέπω από τις πρώτες μέρες τώρα, η φύση προνοεί για να γίνονται τα πράγματα. Αγάπη να υπάρχει, η αγάπη είναι το βασικότερο συστατικό. Νομίζω ότι αυτή η αγάπη μεταφέρεται πια σε ένα πρόσωπο, φεύγεις πια από τον εαυτό σου και αγαπάς δίχως σύνορα κάτι άλλο από σένα κι αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει, το βιώνω. Αγαπώ ανθρώπους, έχω φίλους, συγγενείς και τη γυναίκα μου, αλλά αυτή η αγάπη που άρχισα να βιώνω γι' αυτό το πλάσμα είναι πρωτόγνωρη».

Δείτε το βίντεο: