Μαρίνα Πατούλη: «Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά, δεν αποτελεί κριτήριο πόσο οικονομικά ευκατάστατος είναι»

Τι δήλωσε για τα σεξιστικά σχόλια και τις αγορές από τη λαϊκή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: «Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά, δεν αποτελεί κριτήριο πόσο οικονομικά ευκατάστατος είναι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη, όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης: Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, για τον θαυμασμό των γυναικών, για τον ιδανικό σύντροφο που θέλει στο πλευρό της, αλλά και την έλλειψη... φλερτ αυτήν την περίοδο.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε αρχικά: «Οι γυναίκες μου λένε ότι με έχουν πρότυπο. Οι περισσότερες έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Συνάδελφοί μου, ακόμα και στον χώρο της αυτοδιοίκησης, μου ζητούν να φωτογραφηθούμε για να δείξουν τη φωτογραφία στη γυναίκα τους. Έχω δεχθεί έντονο σεξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης είναι ανδροκρατούμενος. Έχω δεχθεί ειρωνείες για την εξωτερική μου εμφάνιση, τα ρούχα μου και την εικόνα».

Και συμπλήρωσε όσον αφορά την εικόνα της: «Βεβαίως έχω ψωνίσει από τη λαϊκή και μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν ήμουν πιο νέα, έλεγαν ότι είμαι η ωραιοτέρα της λαϊκής. Δεν έχω τέτοια ταμπού. Νιώθω όμορφη, ιδιαίτερα όταν είμαι στα χάι μου και γενικότερα αγαπώ τον εαυτό μου, τον φροντίζω. Γι' αυτό με βλέπετε περιποιημένη και το εκπέμπω αυτό».

Δείτε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: Με μίνι φούστα, over the knee ψηλοτάκουνες μπότες και κόκκινο κραγιόν - Η μοναχική βόλτα στη Γλυφάδα

Ο ιδανικός σύντροφος για την Μαρίνα Πατούλη

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κομμάτι των σχέσεων, και στο ενδεχόμενο να βρει έναν νεότερο σύντροφο: «Το σ@ξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, δένει τη σχέση, αλλά δεν είναι η βασική παράμετρος για να διατηρηθεί. Δεν θα έκανα σχέση με μικρότερο, με εξιτάρει η ισχυρή προσωπικότητα ενός άντρα με εμπειρίες. Θέλω να νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήταν ήρωες και τυχεροί. Θέλει αρετή και τόλμη για να με αντέξουν. Δεν με φλερτάρουν έντονα οι άνδρες, τουλάχιστον δεν το παρατηρώ, πιθανόν να με φοβούνται. Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά, δεν αποτελεί κριτήριο πόσο οικονομικά ευκατάστατος είναι».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχτηκε πιο παλιά, με αφορμή το «χρυσό» σπίτι της. Όπως είπε: «Μου δίνει τεράστια δύναμη η αγάπη του κόσμου, των γυναικών... Μου δίνουν χαρά οι επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά είναι πυλώνες που με θωρακίζουν, να παραβλέπω και να προχωράω».

Δείτε το βίντεο: