Μαρίνα Πατούλη: Με μίνι φούστα, over the knee ψηλοτάκουνες μπότες και κόκκινο κραγιόν - Η μοναχική βόλτα στη Γλυφάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα κι αυτό γιατί ξέρει πολύ καλά πώς να ντύνεται και να επιμελείται τα look της (δείτε εδώ την τελευταία της εμφάνιση με τον πρώην σύζυγό της). Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, την εντόπισε πριν από λίγα 24ωρα στη Γλυφάδα και είναι περιττό να πούμε πως όλοι την κοιτούσαν.

Φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με τον mickey mouse, μία μίνι φούστα "φάκελο", δερμάτινο μπουφάν και over the knee μπότες με ψηλό τακούνι σε μαύρο χρώμα. Στα χέρια της κρατούσε μία τσάντα πολύ γνωστού οίκου μόδας, αλλά και μία γούνα, ενώ δεν έλειπαν τα αξεσουάρ από το σύνολό της. Γυαλιά ηλίου, ένας συνδυασμός κολιέ και ένα μεγάλο δαχτυλίδι στα χέρια της έδωσαν άλλο αέρα!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στη Γλυφάδα

Μαρίνα Πατούλη Γλυφάδα

Μαρίνα Πατούλη εμφάνιση

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η ίδια, πριν από λίγο διάστημα, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όπου μίλησε αναλυτικά για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη και το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί, για τον ενδεχόμενο να ερωτευθεί ξανά, αλλά και για τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Ενώ, λοιπόν, οι φήμες την ήθελαν να έχει υπάρξει σε σχέση με τον Βλάσση Χολέβα πριν από μήνες, η ίδια το διέψευσε και αποκάλυψε πόσο καιρό είναι μόνη (δείτε εδώ την έντονη αντίδρασή της σε ερώτηση για εκείνον).

«Έχω υποστεί αυστηρή κριτική και σχόλια, τα οποία προέρχονται από ένα χώρο ίσως δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με τη γυναίκα, παρόλο που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν ενεργά στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση. Έχω δεχθεί αυστηρή κριτική για τις στιλιστικές μου επιλογές. Προτιμώ να με κρίνουν για το φαίνεσθαι και όχι για το είναι. Τα σεξιστικά σχόλια είναι ιδιαίτερα έντονα. Φροντίζω να δίνω την κατάλληλη απάντηση και μιλάω πάντα με το έργο μου και όχι με την εμφάνισή μου», είπε αρχικά.

«Ο έρωτας είναι κάτι που μας συνεπαίρνει θετικά. Τον έρωτα τον συνδέω με ωραίες στιγμές και συναίσθημα. Δεν συγχωρώ την απιστία. Σημαίνει τέλος κάθε διαπροσωπικής σχέσης. Μου έχει συμβεί», ανέφερε σε άλλο σημείο για την προσωπική της ζωή.

Και στη συνέχεια δήλωσε: «Αποδέχομαι τον όρο Barbie καλοπροαίρετα και όχι με την έννοια ότι κάτι υπολοίπεται στη νόηση. Δεν με αντιπροσωπεύει ο ορός sex symbol. Η θηλυκότητα είναι ωραίο χαρακτηριστικό σε κάθε γυναίκα».

Όσον αφορά στο κεφάλαιο του γάμου, δήλωσε: «Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό, να μπορώ να επικοινωνήσω. Έχει κλείσει το κεφάλαιο γάμος. Ολοκληρώθηκε με τον γιο μου (δείτε τον εδώ). Δεν με αφορά πια. Υπάρχει μοναχικότητα στη ζωή μου. Ο γιος μου έχει φύγει φαντάρος τώρα, εκτίει την θητεία του. Καλώ φίλους στο σπίτι για να μην νιώθω μόνη».

Για το bullying που έχει δεχτεί, απάντησε: «Έχω δεχθεί πάρα bullying με τον Γιώργο, από την περίοδο που μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Φοβάμαι να φορέσω χρυσό. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, έχω γελάσει με κάποια, αλλά θεωρώ ότι σε όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο, που να μην θίγουν την προσωπικότητά μου και αρχές όπως είναι ο γάμος και το παιδί».

Έπειτα, σημείωσε: «Ζω τα συναισθήματά μου με ένταση. Δεν μου αρέσει το μέτριο. Με έχει ερωτευθεί μαθητής μου στο φροντιστήριο, όταν ξεκίνησα, ήμουν 22 χρονών. Μου έγραψε ένα γράμμα και εξέφραζε τα συναισθήματά του. Το αντιμετώπισα φιλικά και φρόντισα να του στρέψω το ενδιαφέρον σε κοπέλες της ηλικίας του».

Και κατέληξε αποκαλύπτοντας για τις σχέσεις της και το ενδεχόμενο μίας καινούριας: «Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Κανείς δεν μπορεί να ζει μόνος. Είμαι 2 χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος είμαι δοτική και χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα και παρορμητική».