«Δεν έχει νόημα τώρα, να το κάνουμε τόσο κίτρινο» - Η έντονη αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη όταν ρωτήθηκε για τον Βλάσση Χολέβα

Αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχει νόημα τώρα, να το κάνουμε τόσο κίτρινο» - Η έντονη αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη όταν ρωτήθηκε για τον Βλάσση Χολέβα

Για το γιο της μίλησε η Μαρίνα Πατούλη παρευρισκόμενη στην εκδήλωση για τον 1 χρόνο λειτουργείας του Ioanna Paliospurou Foundation που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22/11. Βέβαια, ρωτήθηκε και για τον πρώην συνεργάτη της και άλλοτε φημολογούμενο σύντροφό της, Βλάσση Χολέβα.

«Όλα τα αγόρια έχουν το οιδιπόδειο με την μαμά τους», ανέφερε αρχικά για το μονάκριβο γιο της (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) μετά την εξομολόγηση που έκανε αναφέροντας πως δεν θέλει να προχωρήσει τη ζωή της με κάποιον άντρα και πως είναι ευτυχισμένος που πέρα από τις παρέες τις δεν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή της.

«Τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μου ήταν ραγδαίες οι εξελίξεις, οι αλλαγές, μετά μπήκα στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης με την υποψηφιότητα μου, οπότε δεν ένιωσα την έλλειψη κάποιου συντρόφου», έχει πει άλλωστε και η ίδια για τα προσωπικά της - δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της.

Η αντίδραση της Πατούλη σε ερώτηση για τον Χολέβα

Επίσης, η Μαρίνα Πατούλη ρωτήθηκε από τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον Βλάσση Χολέβα. Με τον γνωστό σχεδιαστεί είχε φημολογηθεί πως διατηρούσε σχέση ερωτική εκτός από επαγγελματική.

Το περσινό καλοκαίρι το είχαν περάσει και οι δυο στην Μύκονο, αφού είχαν ανοίξει από κοινού ένα μαγαζί ένδυσης για γυναίκες, και στον ελεύθερο χρόνο τους πήγαιναν για βουτιές σε κοσμικές παραλίες του νησιού (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τρυφερές τους στιγμές).

Ωστόσο, αρχές του καλοκαιρού που μας πέρασε η συνεργασία τους έληξε, με τον Βλάσση Χολέβα να αποκαλύπτει το λόγο.

Οι σχέσεις τους όμως φαίνεται πως πλέον δεν είναι όπως ήταν κάποτε, γεγονός που αποδείχθηκε από την ενόχληση της Μαρίνας Πατούλη όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο.

«Δεν τον έχω δει καθόλου τον Βλάσση, μόλις ήρθα. Δεν έχει νόημα τώρα, να το κάνουμε τόσο κίτρινο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.