«Το μαγαζί θα...» - Οι σχέσεις του Βλάσση Χολέβα με την Μαρίνα Πατούλη μετά το χωρισμό τους

Τι θα συμβεί με την Μύκονο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το μαγαζί θα...» - Οι σχέσεις του Βλάσση Χολέβα με την Μαρίνα Πατούλη μετά το χωρισμό τους

Όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις του Βλάσση Χολέβα με την Μαρίνα Πατούλη έχουν "παγώσει" μετά τον χωρισμό τους, παρά την συνεργασία που είχαν από πέρσι, λόγω του καταστήματος γυναικείων ρούχων στην Μύκονο που το καλοκαίρι διαφήμιζαν συνεχώς στο instagram.

Λίγο διάστημα μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στο youweekly.gr και έδειχναν τα τρυφερά τους φιλιά σε παραλία του νησιού, έγινε.. χαμός, αφού κυκλοφόρησαν φήμες πως ο σχεδιαστής είναι σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια.

Ο Βλάσσης Χολέβας ωστόσο, ξεσπούσε συνεχώς στις κάμερες διαψεύδοντας την είδηση, ενώ από την άλλη η Μαρίνα Πατούλη την "πετσόκοβε" σε κάθε ευκαιρία που της δινόταν.

Οι σχέσεις Χολέβα - Πατούλη μετά το χωρισμό

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, συνάντησαν τον Βλάσση Χολέβα σε δημόσια έξοδο του και τον ρώτησαν για τις σχέσεις που έχουν σήμερα, αλλά και για τη συνεργασία τους.

«Οι σχέσεις μας είναι φιλικές, μια χαρά», ανέφερε αρχικά, ενώ όσον αφορά το μαγαζί τους στην Μύκονο αποκάλυψε πως θα ανοίξει κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε ερώτηση αν στη συνεργασία τους θα είναι η κ. Πατούλη, απάντησε: «Η κυρία Πατούλη βάζει ως δήμαρχος στην Πεύκη. Πιστεύω σίγουρα θα βγει θα είναι μια εξαιρετική δήμαρχος».

Στη συνέχεια τον ρώτησαν τι απαντάει για τη σχέση που του προσάπτουν με την τραγουδίστρια «Παναγιά μου, ακόμη πάλι αυτό; Μα ποτέ δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα και η ίδια το έχει πει και εγώ. Βρεθήκαμε για 7 ολόκληρα λεπτά δηλαδή είναι αστείο για 7 ολόκληρα λεπτά να με ρωτάτε 4 μήνες μετά».

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Βλάσση Χολέβα για τις σχέσεις του με το γιο της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη