Αποκλειστικό: Γονείς για πρώτη φορά - Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει παιδάκι!

Ευχάριστη είδηση - βόμβα έσκασε στο καλλιτεχνικό στερέωμα και σας την μεταφέρουμε αποκλειστικά...

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μπορεί οι low profile Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη να κρατάνε κρυφό τον έρωτά τους με νύχια και με δόντια από τους παπαράτσι και να μην έχουν καν παραδεχτεί την σχέση τους, παρόλα αυτά όμως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, ούτε και η εγκυμοσύνη θα συμπληρώναμε εμείς... Ναι καλά διαβάσατε!

Οι δυο ανερχόμενοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες που ζουν τους τελευταίους μήνες ένα φλογερό ειδύλλιο, σύμφωνα με τις δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες θα “συμπληρώσουν” σύντομα το καρέ του έρωτά τους καθώς όπως μας είπαν άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον περιμένουν με μεγάλη χαρά και το πρώτο τους παιδί.

Η καστανόξανθη πανέμορφη νεαρή τραγουδίστρια με το αγγελικό πρόσωπο που γνωρίσαμε μέσα από το “The Voice” την άνοιξη του 2015 και ήταν το εισιτήριό της για την μετέπειτα συνεργασία της με τον Νίκο Βέρτη, δεν περνάει “Τα Καλύτερα” όπως φαίνεται μόνο στα επαγγελματικά της όπως είναι και ο τίτλος του single της που κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου από την Panik records σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και Χρήστου Σαντικάι και στίχους του Γρηγόρη Βαξεβανέλη, περνάει τα καλύτερα και στην προσωπική της ζωή καθώς διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ανδρομάχη
Στα Καλά Καθούμενα.Γενέθλια και παρουσίαση νέου τραγουδιού Γιώργου Παπαδόπουλου

Στο ίδιο mood και με ανεβασμένη ψυχολογία είναι και ο αγαπημένος της Γιώργος Λιβάνης που έχει χαράξει την δική του ανοδική πορεία και καριέρα στο τραγούδι και μας έχει συστηθεί με μια σειρά επιτυχιών. Ο νεαρός καλλιτέχνης που εμφανίζεται μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στο “Voodoo” υποδέχτηκε λίγες μέρες πριν στο νυχτερινό μαγαζί την αγαπημένη του με την παρέα της και την ανέβασε δίπλα του για να τραγουδήσουν μαζί, ενώ προηγουμένως στα γενέθλιά της που είχαν γίνει στο Wish Theater στο Περιστέρι είχε δώσει και εκείνος το παρόν και κρατούσε την τούρτα της...

Όταν ρωτήθηκε τότε από τους δημοσιογράφους για αυτό είχε δηλώσει: «Είναι κακό που κρατούσα την τούρτα της Ανδρομάχης στα γενέθλιά της; Δεν μπορεί ένας καλός φίλος να κρατάει την τούρτα σε μια καλή φίλη του; Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο αυτό, αλλά μπορεί και να τελειώσει άμεσα, οπότε καλό είναι να το προστατεύεις» (δείτε εδώ το βίντεο)

Ανδρομάχη – Λιβάνης: Γάμος και γεννητούρια μαζί;

«Δεν έχω να πω τίποτα, δεν είναι του στιλ μου να σχολιάζω τα προσωπικά μου» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” όταν την ρώτησαν για την σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη.

Το νεαρό ζευγάρι γνωρίζεται καλλιτεχνικά από το 2017 και εκτός από την κοινή αγάπη τους για το τραγούδι είχαν αναπτύξει στη συνέχεια και μια φιλική σχέση που περνώντας ο καιρός εξελίχτηκε σε μεγάλο έρωτα. Ένας μεγάλος έρωτας που θα οδηγήσει σύντομα όπως λένε οι πληροφορίες μας και στα σκαλιά της εκκλησίας, πριν από την γέννηση του παιδιού τους και που το ζευγάρι θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...