Βαγγέλης Περρής: «Την Παρασκευή μιλήσαμε για άσχετα θέματα, ήταν...» - Η επικοινωνία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο πριν ανακοινωθεί η απουσία του από την "Super Κατερίνα"

Τι αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βαγγέλης Περρής: «Την Παρασκευή μιλήσαμε για άσχετα θέματα, ήταν...» - Η επικοινωνία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο πριν ανακοινωθεί η απουσία του από την

Την σημερινή απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό, την Δευτέρα 5/2. Σήμερα το πρωί στην αρχή της εκπομπής η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας είναι λίγο αδιάθετος αλλά καλά, για αυτό και δεν θα βρεθεί στην παρέα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα είχε δημιουργηθεί ένας χαμός στον πλατό της εκπομπής του Alpha, καθώς οι δύο παρουσιαστές ήρθαν σε μία έντονη αντιπαράθεση, πετώντας μπηχτές και καρφιά ο ένας στον άλλον και δημιουργώντας ένα άβολο κλίμα (δείτε εδώ).

Ωστόσο σήμερα, παρά την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σε όλα τα σχόλια και όσα είχαν ειπωθεί για την κόντρα και στην σχέση τους. «Εγώ με τον Ανδρέα μίλησε, είμαστε μία χαρά συμβαίνουν αυτά. Τώρα θα κάτσουμε να ασχοληθούμε; Γενικότερα το λέω αυτό...» είχε αναφέρει (δείτε εδώ το βίντεο).

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή Super Κατερίνα

«Είναι φίλος μου και χαίρομαι πάρα πολύ, τον ξέρω πάρα πολύ καιρό, νομίζω ότι σήμερα δεν έχω άλλο στοιχείο πέρα από αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου ότι είναι μία αδιαθεσία που τον κρατάει μακριά αλλά επειδή συνδέεται με το γεγονός της Παρασκευής. Την Παρασκευή μιλήσαμε για άσχετα θέματα, ήταν χαριτωμένος, δεν είχαν σχέση με ασθένεια, τώρα τι συνέβη το Σαββατοκύριακο δεν ξέρω...» είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα σχόλια Happy Day και Τσιμτσιλή για Καινούργιου - Μικρούτσικο

Η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργου και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχολιάστηκε σήμερα 5/2 και από την εκπομπή Happy Day του ALPHA.

«Η Κατερίνα και ο Ανδρέας πολύ συχνά συγκρούονται στον αέρα, δε το βλέπουμε πρώτη φορά. Απλά είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις άβολα και αμήχανα. Είναι σαν να προκαλεί ο ένας τον άλλον που θα μπει τελεία. Καταλαβαίνω την Κατερίνα στο συγκεκριμένο απόσπασμα γιατί δεν ήθελε να μείνει κάποιο υπονοούμενο. Έλεγε "Τι εννοείς; Τι θα χάσω;". Καταλαβαίνω και τον Ανδρέα που μπορεί να νιώθει ότι τον διακόπτουν. Δεν το λέω για την Κατερίνα, γιατί πάντα τον σέβεται. Είναι πολλοί άνθρωποι στον αέρα και κάποιες φορές δε μοιράζεται η μπάλα όπως θα ήθελε εκείνος... Κάποιες φορές μπορεί να το παθαίνουμε κι εμείς που είμαστε μόνο τέσσερις...Από την άλλη δεν είναι ωραίο να αφήνονται υπονοούμενα στον αέρα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Στο συγκεκριμένο απόσπασμα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας έψαχνε την αφορμή να δημιουργήσει μια ένταση και να υπάρξει αυτό το πινκ πινγκ» σχολίασε από πλευράς της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτό που λες ενισχύει τα σενάρια που λένε ότι τεχνηέντως δημιουργούνται κόντρες. Εμείς απ’ όσο γνωρίζουμε γιατί δεν είμαστε στην εκπομπή ούτε στο κοντρόλ, όλα αυτά γίνονται πάνω στην κουβέντα. Ο Ανδρέας είναι παρορμητικός και η Κατερίνα βάζει τις κόκκινες γραμμές της.... Όταν έχεις ένα μέγεθος σαν του Ανδρέα δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις. Ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια.... Πάντα σε έναν καβγά ο κόσμος συντάσσεται με όλους» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει αν πραγματικά και οι δυο θέλουν αυτή τη συνεργασία. Και την Κατερίνα δε τη βλέπω τελείως χαρούμενη...» ανέφερε σε άλλο σημείο.