Σοφία Παυλίδου για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Θύμωσαν οι γιοι μου όταν πείραξαν τη μαμά τους»

Απόλυτα ειλικρινής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σοφία Παυλίδου για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Θύμωσαν οι γιοι μου όταν πείραξαν τη μαμά τους»

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα (5/2) η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου. Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega, Famagusta, μίλησε για τις συγκινητικές στιγμές που διάβασε για πρώτη φορά το σενάριο, για τους γιους της με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και την αντίδρασή τους όταν έμαθαν για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Όταν πήρα τα σενάρια για το Famagusta, έκλαιγα. Όταν είδα ότι θα είμαι στο κομμάτι των αγνοουμένων μαζί με τον Χρήστο Λούλη και θα παίρνουμε συνεντεύξεις, έκλαιγα με αυτά που διάβαζα, ειδικά για τα παιδιά. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, που αφορά όλους τους Έλληνες και δεν έχουμε πει ποτέ κάτι γι' αυτό. Είναι μία εθνική υπόθεση», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Και συμπλήρωσε: «Από το επόμενο επεισόδιο θα δείτε ότι ο Μάικλ βάζει την Κατερίνα στο περιθώριο, αρχίζει να είναι πιο απόμακρος, να μην της δίνει σημασία, για τους δικούς του λόγους. Έρχεται η κρίση στη σχέση. Η Κατερίνα παίρνει μία απόφαση να κάνει κάτι μέσα στην εσωτερική πάλη που έχει. Αισθάνεται πληγωμένη, ακολούθησε έναν άνθρωπο με τον οποίον είναι ερωτευμένη, εκείνος ξαφνικά την κάνει πέρα και είναι απόμακρος. Θα κάνει μία πράξη που θα είναι λίγο... εκδικητική».

Δείτε επίσης: Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του με την Σοφία Παυλίδου: «Σίγουρα δεν φταίει μόνο ένας»

Η εξομολόγηση της Σοφίας Παυλίδου για τους γιους της

Στη συνέχεια η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε αρκετά στη σχέση που έχει χτίσει με τους γιους της, Κωνσταντίνο και Δημήτρη, που πλέον έχουν ενηλικιωθεί και δεν μένουν μαζί της: «Είναι πολύ ωραία που μεγάλωσαν, να είναι καλά. Τα τελευταία δύο χρόνια που δεν έχω την απόλυτη ευθύνη τους, επειδή δεν μένουν πια μαζί μου, είναι πολύ ωραίο για μένα. Ίσως αυτό να έχει συμβάλει στην ανανέωσή μου».

Και συνέχισε: «Είναι credit μου ότι με παίρνουν μόνοι τους τηλέφωνο. Δεν είμαι από τις μαμάδες που παίρνουν κάθε μέρα να δουν τι γίνεται. Με αναζητούν μόνοι τους, κάτι που δεν έκανα εγώ με τους γονείς μου, και χαίρομαι που έχουν την ανάγκη να με πάρουν να μοιραστούν τις χαρές τους ή τις δυσκολίες τους. Η δική μας γενιά είχε απ' έξω τους γονείς, τους απομυθοποιούσαμε με τη μία, δεν ήταν τόσο κοντά μας. Δεν μας καταλάβαιναν».

Ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε την ηθοποιό για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη, με εκείνη να απαντάει: «Έχουμε άμεση συνεννόηση με τα παιδιά. Κι αυτά θύμωσαν στην αρχή, τους εξήγησα ότι η βία φέρνει βία, οπότε ακολουθούμε μία δικαστική οδό, η οποία μας δικαίωσε κιόλας. Δεν πέρασαν εύκολα, είχε κάποιες δυσκολίες, γιατί ήταν στην εφηβεία, άκουγαν, μάθαιναν, συνεχιζόταν η υπόθεση από την άλλη πλευρά... Αλλά έχουμε καλή συνεννόηση κι αυτό φαίνεται στις δυσκολίες. Γι' αυτούς ήταν σοκ ότι πείραξαν τη μαμά τους».

Δείτε το βίντεο: