Τρύφωνας Σαμαράς για τον γάμο και το φλερτ: «Αν έβρισκα το κατάλληλο άτομο θα παντρευόμουν...»

«Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς για τον γάμο και το φλερτ: «Αν έβρισκα το κατάλληλο άτομο θα παντρευόμουν...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, έκανε το πρωί της Δευτέρας 5/2, ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου και το φλερτ και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τι αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς για το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Δέχομαι φλερτ από άντρες. Πολλές φορές έχει τύχει να φλερτάρω άντρα και να είναι στρέιτ. Αν έβρισκα το κατάλληλο άτομο γιατί όχι; Θα παντρευόμουν» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ» - Το όλο νόημα σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν μου αρέσει γενικά να προβάλω τη σεξουαλικότητά μου εννοώ “χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει”. Τα πιο θετικά σχόλια τα δέχομαι για τα πόδια μου. Ε δεν παίζει σημαντικό ρόλο το σεξ σε μια σχέση; Όσο και να αγαπιόμαστε και να κοιταζόμαστε, άμα δεν υπάρχει σεξ δεν γίνεται!»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά για την σχέση του με τον Νίκο Κοκλώνη

O γνωστός κομμωτής αποκάλυψε στην εκπομπή Fay's Time ότι είχε απομακρυνθεί τόσο από την Πηγή Δεβετζή όταν της έκανε ένα σχόλιο για το styling το οποίο δεν της άρεσε, ενώ για τον Νίκο Κοκλώνη, ανέφερε ότι επίσης είχαν σταματήσει για λίγο τις επαφές τους.

«Με την Πηγή Δεβετζή είχαμε απομακρυνθεί. Κάτι της είπα εγώ στο γάμο του Ντάνου, από ένα μήνυμα που μου ήρθε και λίγο παρεξηγήθηκε η Πηγή, οπότε μου το κράταγε. Ήταν κάτι που μου είπε κάποιος άλλος. Δεν άρεσε στο φίλο μου κάτι στο styling της Πηγής. Της το ανέφερα και αυτή παρεξηγήθηκε. Ήταν και πολλά άλλα, αλλά αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πραγματικός μου φίλος, τον αγαπώ πολύ. Και με τον Νίκο είχαμε λίγο κόψει. Γενικά έχει κάποιους ανθρώπους που του λένε κάποια πράγματα, λίγο… Εγώ τον αγαπώ, είμαι πραγματικός του φίλος και δεν θέλω κάτι τηλεοπτικό ή κάτι άλλο» ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.