Γιάννης Αϊβάζης: «Της είπα "φύγε από εκεί"! Είναι επώδυνο αυτό...» - Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό

«Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι' αυτό κάποια στιγμή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Αϊβάζης: «Της είπα

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10, το Σαββατοκύριακο που πέρασε και πέρα από την καριέρα του και την παρουσία του στον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου, απάντησε και για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του με την Μαρία Κορινθίου και την κόρη τους.

Μιλώντας, όμως, και για την σύζυγό του, κλήθηκε να απαντήσει ξανά για την τελευταία της τηλεοπτική συνεργασία, με τον ΑΝΤ1 για το Πρωινό, η οποία έληξε άδοξα, λίγο πριν το τέλος της σεζόν και για την οποία η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές, εξηγώντας πώς καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά της μετά από όλα όσα πέρασε εκεί (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η νέα αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την συνεργασία της Μαρίας Κορινθίου με τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό

Ο ηθοποιός, λοιπόν, δήλωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα σε πολλά πράγματα... Υπήρξε στιγμή που της είπα "φύγε από εκεί". Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι' αυτό κάποια στιγμή, νομίζω ότι έχει τελειώσει, ο κόσμος έχει καταλάβει και είναι επώδυνο αυτό. Υπήρξαν στιγμές που της είπα "για να μην είσαι έτσι σταμάτα". Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν αξίζει να το συζητάμε. Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος. Δεν μ' αρέσει η διάσταση που πήρε ότι η Μαρία έφυγε από το "Πρωινό"», είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στην προσωπική τους σχέση και τους τσακωμούς τους και επισήμανε πως μεταξύ τους υπάρχει πολλή αγάπη και αυτή είναι που υπερισχύει, επομένως οι εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ τους διαρκούν το πολύ 20 λεπτά και έπειτα το χαμόγελο ξαναβγαίνει στο πρόσωπό τους.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκαλύπτει - «Η Μαρία με απείλησε ότι θα χωρίσουμε, αν δεν το κάνω!»