Μπέττυ Μαγγίρα: Με κολάν, αθλητικά, ψηλές κάλτσες και καπέλο - Την κοιτούσαν όλοι όσο ψώνιζε στη Γλυφάδα

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μπέττυ Μαγγίρα εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr να κάνει βόλτα στα νότια προάστια το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί πάνω της, καθώς έκανε μία πολύ διαφορετική εμφάνιση από εκείνες που μας έχει συνηθίσει.

Ήταν ντυμένη πολύ casual, με μαύρο κολάν, ροζ φούτερ με κουκούλα, αθλητικά και ψηλές κάλτσες, ενώ στο κεφάλι της φορούσε και καπέλο. Και παρόλο που το σύνολό της ακούγεται πολύ απλό, δεν είναι. Κι αυτό γιατί πάνω από τα πιο σπορ κομμάτια της επέλεξε να φορέσει ένα καρό πλατό, σε πράσινες και μωβ αποχρώσεις, αλλάζοντας εντελώς διάθεση.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου - «Δεν έχω beef μαζί της! Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να...»

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα για ψώνια στη Γλυφάδα

Μπέττυ Μαγγίρα βόλτα

Μπέττυ Μαγγίρα μαγαζί

Μπέττυ Μαγγίρα ψώνια

Η έξοδος με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

Η Μπέττυ Μαγγίρα, αν και έχει συνηθίσει να περιτριγυρίζεται από τα φλας των παπαράτσι, δεν πραγματοποιεί εμφανίσεις με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, κι αυτό για δύο λόγους. Και εκείνη προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και εκείνος δεν επιθυμεί να βρίσκεται μπροστά σε κάμερες και να προβάλλεται γενικότερα.

Παρόλα αυτά, οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο πάρτι του επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, το οποίο διοργανώθηκε για τα γενέθλιά του, και από εκεί δεν έλειπαν οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι. Επομένως, δεν την "γλίτωσαν" από τον φακό του youweekly.gr.

Πόζαραν δίπλα δίπλα, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να φορά μία άκρως εντυπωσιακή τουαλέτα, σε dusty pink απόχρωση, με στρας από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ένα λευκό παλτό, πέδιλα σε ροζ απόχρωση και ένα τσαντάκι που πάνω έγραφε το όνομά της. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε ζιβάγκο και κασκόλ και από πάνω ένα σκούρο μπλε παλτό.

Δείτε επίσης: «Ο καλύτερος σύντροφος, ο καλύτερος πατέρας...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

Μπέττυ Μαγγίρα Δημήτρης Μάζης