Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω beef μαζί της! Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να...»

Η απάντηση για το χαμό που είχε γίνει με το trailer στο Παρίσι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω beef μαζί της! Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να...»

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, κάνοντας αποκαλύψεις στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, απάντησε εντελώς ανοιχτά για το περιστατικό με την Κατερίνα Καινούργιου και το ταξίδι της στο Παρίσι.

Να θυμίσουμε πως πέρσι η παρουσιάστρια του ALPHA είχε ταξιδέψει στο Παρίσι και την επόμενη ημέρα της πτήσης της, η Μπέττυ κυκλοφόρησε ένα trailer για την εκπομπή της στο OPEN όπου με τους συνεργάτες της και καλά είχαν πάει στην πόλη των Αγγέλων και μιλούσαν χιουμοριστικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, είχε βγει δημόσια και είχε απαντήσει στην Μπέττυ Μαγγίρα και την ομάδα της με πολύ αιχμηρά λόγια - δείτε εδώ.

Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν έχω beef με την Καινούργιου. Εκείνη μπορεί να έχει beef με εμένα. Όταν ήμουν στο Open είχα κάνει ένα trailer που ήμουν στο Παρίσι και η Κατερίνα θεώρησε ότι το έκανα για εκείνη και παρεξηγήθηκε. Έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο. Έκανα ότι πήγαινα στο Παρίσι, την προηγούμενη είχα μπει σε αεροπλάνο για να ταξιδέψουμε. Λέω θα πάμε Παρίσι, που είναι η αγαπημένη μου πόλη. Η Καινούργιου εκείνο το Σαββατοκύριακο πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Και επειδή πάντα κάνω αυτή την κυρία, μου λένε οι συνεργάτες μου “ευχαριστούμε που μας έφερες στο Παρίσι”.

Θεώρησαν για κάποιον λόγο ανεξήγητο ότι εγώ σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου. Ένα πράγμα ανεξήγητο. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει. Μπορεί να τρολάρω σε άλλη φάση την Κατερίνα. Το συγκεκριμένο, όμως δεν ήταν τρολ. Βλέπω τις εκπομπές που λέει θα πάει ο καθένας; Παρασκευή μεσημέρι το γύρισα, πού να το ξέρω; Δεν δίνω πια σημασία σε αυτά» απάντησε για το περιστατικό που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα τους, η Άντζελα Δημητρίου.

Επίσης, στην συνέντευξη της μίλησε και για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της, I love Σουκου αλλά και τις δηλώσεις της.