Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της! Όταν την ρώτησαν για...» - Η ενόχληση για την συμπεριφορά της Κουτσοκώστα μετά την αποχώρηση από το I Love ΣουΚου

Όλη η αλήθεια για την παραίτηση από τον ANT1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της! Όταν την ρώτησαν για...» - Η ενόχληση για την συμπεριφορά της Κουτσοκώστα μετά την αποχώρηση από το I Love ΣουΚου

Η Μπέττυ Μαγγίρα, το βράδυ της Τετάρτης 31/1, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα. Ένα από τα φλέγοντα θέματα, ωστόσο, είναι εκείνο της αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της, I Love ΣουΚου, η οποία έγινε ξαφνικά, λίγο πριν τελειώσει το 2023.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, δήλωσε πως δεν την ενόχλησε που επέλεξε να φύγει, εφόσον θεώρησε πως δεν έκανε αυτό που έπρεπε και δεν αισθανόταν και εκείνη καλά, ωστόσο η συμπεριφορά της και οι δηλώσεις της στη συνέχεια ήταν αυτές που την δυσαρέστησαν (δείτε εδώ τι είχε πει).

Η νέα αποκάλυψη της Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από το I Love ΣουΚου

«Η ίδια αποφάσισε ότι δεν ταίριαζε. Όταν μας έγινε γνωστό ότι δήλωσε την παραίτηση της, την πήρα τηλέφωνο, την ρώτησα γιατί ζήτησε την παραίτηση της και μου εξήγησε τους λόγους. Μου είπε ότι "θεωρώ πως δεν ταίριαξα, δεν έφερα αυτό που μου ζητάγατε και δεν ένιωθα καλά". Της είπα και εγώ, "Πολύ καλά έκανες, συμβαίνει αυτό στη ζωή μας καμιά φορά με τις χημείες των ανθρώπων. Μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ ότι θα πας να κάνεις κάπου και τελικά άλλα να προκύψουν, οπότε είναι πολύ σωστό"», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της η μετέπειτα, δηλαδή το πως το χειρίστηκε δημόσια γιατί δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη και άφηνε να αιωρούνται πράγματα. Ενώ δήλωσε αυτό και ήταν πάρα πολύ σωστό και καλά έκανε αφού δεν ένιωθε καλά, για τις εκπομπές αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους όταν κάποιος αφήνει κάτι να αιωρείται. Όταν την ρώτησαν για μένα "θες να μας πεις πως είναι η σχέση σου με την Μπέττυ;" και εκείνη είπε "δεν θα ήθελα να πω"... Αυτό δεν αφήνει ποτέ θετικό πρόσημο, αφήνει αρνητικό. Σαν να συμβαίνει κάτι ενώ δεν συνέβαινε τίποτα».

Δείτε επίσης: «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Θα ήθελε να είναι στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα» - Ασύλληπτο κράξιμο κατά της Τζο Κουτσοκώστα μετά τη παραίτηση από το ΑΝΤ1

«Γι’ αυτό μου είπε ότι "δεν είπα κάτι". Της εξήγησα όμως ότι αυτό που είπε, έτσι όμως το είπε, είναι αρνητικό το πρόσημο. Εν πάση περιπτώσει ήταν δική της απόφαση, δικά της τα λεγόμενα. Γλυκύτατη κοπέλα και προσπάθησε, αλλά όντως μπορεί να είχε κάτι άλλο στο μυαλό της ότι θα συμβεί», επισήμανε έπειτα.

«Όταν ήρθε όμως ήξερε τι θα κάνει, γι’ αυτό και εγώ λίγο κάπως "τσίνισα" με τις δηλώσεις της. Όταν είσαι σε μια εκπομπή που είναι σχολιαστική και λες "δεν έχω μάθει να κουτσομπολεύω από το σπίτι μου", ξέρεις τι γίνεται στα δοκιμαστικά. Βάζουμε βίντεο και σχολιάζουμε για να δούμε την χημεία μας, πως είμαστε εγώ και εσύ μαζί, αν ταιριάζουμε», κατέληξε.