Αντώνης Κανάκης: «Τι παιδί "διαμάντι" ήταν, τι ταλέντο, τι αξιόλογος και τι κούκλος…» - Η συγκινητική αναφορά στον συνεργάτη του που "έφυγε" από λευχαιμία

«Την αγάπη μου στην οικογένειά του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: «Τι παιδί

Ο Αντώνης Κανάκης, στο αποψινό (5/2) επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, μετά την αναφορά που έκανε στην οικογένειά του και τη δημόσια συγγνώμη του (δείτε εδώ τι συνέβη), λίγο πριν το τέλος, θέλησε να πει δύο λόγια για τον παλιό συνεργάτη της εκπομπής του, Αντώνη Παραρά, ο οποίος σαν χθες (4/2), έφυγε από τη ζωή πριν από 27 χρόνια.

Όλοι στον ΑΝΤ1, τότε, όπως και η οικογένειά του, βυθίστηκαν στο πένθος όταν τον έχασαν από λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών. Όσος καιρός κι αν πέρασε κανείς δεν τον ξέχασε και αυτό θέλησε να δείξει ο παρουσιαστής με την αφιέρωση που του έκανε.

Η συγκινητική αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον συνεργάτη του που "έφυγε" από λευχαιμία

«Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Ήταν 4 Φεβρουαρίου... Πριν από 27 χρόνια όταν ο Αντώνης "έφυγε". Έχω πει τα πάντα, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη, και για το πόσο τον αγαπούσαμε, τι παιδί "διαμάντι" ήταν, τι ταλέντο, τι αξιόλογος άνθρωπος και τι κούκλος… χίλια δυο πράγματα έχουμε πει. Αυτό που σκεφτόμουν όμως σήμερα είναι το εξής και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας..

Τότε, πριν από 27 χρόνια, ήμασταν παιδιά. Όσο μεγάλη κι αν ήταν η στεναχώρια, αν κάποιος μου έλεγε 27 χρόνια μετά "πόσο συχνά θα σε απασχολεί ο Αντώνης ο συνονόματος στο μυαλό σου;", θα του έλεγα "εντάξει, 27 χρόνια μετά, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει, να έχει σβήσει αυτό το πράγμα μέσα μου".

Κι όμως… αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι πόσες φορές και πόσο πολύ συχνά μπορεί ο Αντώνης να βρίσκεται στο μυαλό μου 27 χρόνια μετά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον Αντώνη, κυρίως. Οπότε σήμερα θα κλείσουμε το Ράδιο Αρβύλα έτσι, γιατί σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί κι όχι στο πλαίσιο του ότι μετά θάνατον όλοι γίνονται καταπληκτικοί.

Όσοι τον ήξεραν ξέρουν πολύ καλά τι λέω και πόσο ιδιαίτερος και πόσο μοναδικός ήταν ο συνονόματος, ο Αντώνης. Την αγάπη μου στην οικογένειά του, όπως πάντα μέσα από την καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά και προβλήθηκε ένα βίντεο με αποσπάσματα του νεαρού, με ένα μήνυμα που έγραφε: «27 χρόνια χωρίς τον Αντώνη. Ζωντανός στην καρδιά και στο μυαλό μας».