Κατερίνα Καινούργιου: Εξελίξεις με την υγεία της μετά την αδιαθεσία που την οδήγησε στο νοσοκομείο - Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Γκουντάρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και αποχώρησε γρήγορα από το πλατό, λέγοντας πως ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει (δείτε εδώ το βίντεο).

Παρόλα αυτά επέστρεψε λίγο αργότερα, μόλις κατάφερε να συνέλθει, αποχωρώντας απλώς λίγο νωρίτερα για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ώστε να την δουν και οι γιατροί. Η κατάστασή της προκάλεσε τεράστια ανησυχία στους τηλεθεατές και τον κόσμο που την παρακολουθεί γενικότερα και έτσι ξεκίνησαν όλοι να βομβαρδίζουν την ίδια, αλλά και τους συνεργάτες της με ερωτήσεις για την υγεία της.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

Έτσι, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, λίγες ώρες μετά δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την παρουσιάστρια σε story, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες εξελίξεις και ποια είναι η κατάστασή της πλέον.

«Και επειδή δεν έχετε σταματήσει να με ρωτάτε για την Κατερίνα να σας πω, πως είναι όλα καλά και πως σας περιμένουμε στις 10:00 στην Super Κατερίνα», επισήμανε.

Κατερίνα Καινούργιου υγεία Γκουντάρας

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του ALPHA με τον Μικρούτσικο μετά τον καβγά τους

Το δικό της σχόλιο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 5/2, μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, για τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την κόντρα που είχε στον αέρα της εκπομπής την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ανδρέα Μικρούτσικo (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις την Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, σχετικά με τα όσα είχε πει και την υποστήριξή της στον Γιώργο Νταλάρα μετά την επίθεσή του στους δημοσιογράφους, πριν απο λίγες ημέρες.

«Δεν έχει κανείς ανάγκη να λογοδοτήσει σε άλλες εκπομπές. Το σαββατοκύριακο έβλεπα και ασχολιόντουσαν με εμένα και τον Ανδρέα. Εγώ με τον Ανδρέα μίλησε, είμαστε μία χαρά συμβαίνουν αυτά. Τώρα θα κάτσουμε να ασχοληθούμε; Γενικότερα το λέω αυτό. Προσωπικά λογοδοτώ στο κανάλι και στον παραγωγό μου και στους τηλεθεατές, σε κανέναν άλλον. Δεν μπορώ όταν στοχοποιούμε και βρίσκουμε κάτι...» ανέφερε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

Το Σαββατοκύριακο, πολλές ήταν οι εκπομπές που σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα, ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Μπακοδήμου (δείτε εδώ).