Αντώνης Κανάκης για Στέφανο Κασσελάκη: «Κουκλίτσα μου...» - Τα καυστικά σχόλια του παρουσιαστή

Δεν μάσησε τα λόγια του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης για Στέφανο Κασσελάκη: «Κουκλίτσα μου...» - Τα καυστικά σχόλια του παρουσιαστή

Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στα μπλόκα των αγροτών, που απέκλεισαν μέρη του Εθνικού δικτύου τις προηγούμενες ημέρες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συναντήθηκε με τους διαμαρτυρόμενους, συζήτησε μαζί τους, ενώ ανέβηκε στα τρακτέρ τους και βγήκε φωτογραφίες.

Η τελευταία κίνηση ωστόσο ήταν που έφερε και το καυστικό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη, που μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, έριξε τα «βέλη» του. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής έκανε λόγο για εκμετάλλευση, ενώ ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός στο ύφος του.

Μετά την προβολή των αντίστοιχων βίντεο από τη συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τους αγρότες, ο Αντώνης Κανάκης δεν δίστασε να σχολιάσει την εικόνα αυτή στην εκπομπή του. «Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά... Kι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο frontman των Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: «Τι παιδί "διαμάντι" ήταν, τι ταλέντο, τι αξιόλογος και τι κούκλος…» - Η συγκινητική αναφορά στον συνεργάτη του που "έφυγε" από λευχαιμία

Τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη για τον Στέφανο Κασσελάκη πάνω στο τρακτέρ

Όμως, στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης έγινε ακόμα πιο καυστικός όταν αναφέρθηκε στην κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο τρακτέρ. «Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: “Kάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Και κατέληξε σε αυτό το κομμάτι του σχολιασμού του, με την απορία: «Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού».

Δείτε το απόσπασμα απ' το 31ο λεπτό κι έπειτα: