Ελισάβετ Σπανού: Μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του παιδιού της - Νέες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Δεν κρύβει τη χαρά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/elisavet_spanou
Instagram/elisavet_spanou

Την πιο όμορφη αναμονή στην ζωή κάθε γυναίκας βιώνει αυτήν την περίοδο η Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια μετράει αντίστροφα για να κρατήσει αγκαλιά το πρώτο της παιδί, κρατώντας γενικά χαμηλούς τόνους σε αυτήν την εγκυμοσύνη.

Πέρα από την αποκάλυψη που είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς και την εμφάνισή της στην εκπομπή «Γεια σου», όπου μίλησε γι' αυτή την ευχάριστη είδηση, δεν έχει πει πολλά, πέρα από το φύλο του μωρού -είναι κορίτσι!

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι "η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή σου" και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Είμαι πέντε μηνών τώρα. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε η Ελισάβετ Σπανού

Και συνέχιζε: «Η χρήση των ωαρίων απαιτεί έναν προγραμματισμό. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου, την κατάσταση με τον άνθρωπο που είμαι μαζί», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων

Το απόγευμα της Δευτέρας 5/2 η Ελισάβετ Σπανού μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην οποία τη βλέπουμε να χαλαρώνει στον καναπέ, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Συνδυασμός εγκυμοσύνης και βαρυστομαχιάς. Η επόμενη σκηνή είναι να με βοηθήσουν να μπορέσω να σηκωθώ», έγραψε με χιούμορ κάτω από την ανάρτησή της.

Δείτε επίσης: Ελισάβετ Σπανού: «Είμαι πέντε μηνών τώρα! Είναι...» - Οι δυσκολίες τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης, το φύλο του μωρού και η αποκάλυψη για τον άνθρωπό της

Ελισάβετ Σπανού