Ελισάβετ Σπανού: «Είμαι πέντε μηνών τώρα! Είναι...» - Οι δυσκολίες τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης, το φύλο του μωρού και η αποκάλυψη για τον άνθρωπό της

«Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με γυναίκα και να με έχετε φέρει σε πολύ άβολη θέση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελισάβετ Σπανού: «Είμαι πέντε μηνών τώρα! Είναι...» - Οι δυσκολίες τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης, το φύλο του μωρού και η αποκάλυψη για τον άνθρωπό της

Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες, μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως περιμένει το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ την ανάρτηση). Το Σάββατο 13/1, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει και την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και έτσι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Αποκάλυψε, έτσι, σε ποιο μήνα της κύησης βρίσκεται, ενώ δεν δίστασε να "προδώσει" και το φύλο του μωρού που περιμένει, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα. Μάλιστα, μίλησε και για τις δυσκολίες που πέρασε τους πρώτους μήνες, που είχε φτάσει στο σημείο να μη μπορεί να σηκωθεί από τον καναπέ της.

Οι αποκαλύψεις της Ελισάβετ Σπανού για το μωρό που περιμένει

«Είναι η κόρη μου... Μου φαίνεται κι εμένα απίστευτο που το λέω έτσι!», είπε χαρακτηριστικά και ξεκίνησε να μιλά για όλους αυτούς τους μήνες που το κρατούσε κρυφό:

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι "η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή σου" και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Είμαι πέντε μηνών τώρα. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Η χρήση των ωαρίων απαιτεί έναν προγραμματισμό. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου, την κατάσταση με τον άνθρωπο που είμαι μαζί».

Δείτε επίσης: Κι άλλη εγκυμοσύνη μετά την Ελισάβετ Σπανού – Τι ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, ανέφερε με έντονο ύφος: «Η αντανακλαστική ερώτηση που κάνουμε όταν βλέπουμε μια γυναίκα έγκυο, ακόμη – ενώ μιλάμε για τεκνοθεσίες ομόφυλων – είναι ποιος είναι ο μπαμπάς, ενώ εγώ θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με γυναίκα και να με έχετε φέρει σε πολύ άβολη θέση και δεν θα είχα τι να απαντήσω. Μιλάμε για μια ανέτοιμη κοινωνία. Παρόλα αυτά, μου έχει συμβεί κάτι υπέροχο και κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική εδώ και πολύ καιρό και υπάρχει λόγος που το κάνω αυτό. Θα μπορούσαν να είναι πολλοί οι λόγοι. Γιατί βάζουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν για κάτι τόσο προσωπικό τους».