Κι άλλη εγκυμοσύνη μετά την Ελισάβετ Σπανού – Τι ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα

Με όμορφο τρόπο ξεκίνησε το 2024

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κι άλλη εγκυμοσύνη μετά την Ελισάβετ Σπανού – Τι ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα

Με χαμόγελο και φουσκωμένη κοιλίτσα υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η Ελισάβετ Σπανού, ανακοινώνοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με μία ανάρτηση στο Instagram. Το εν λόγω post σχολίασαν στην εκπομπή «Ηappy Day», στέλνοντας τις ευχές τους στην εγκυμονούσα τραγουδίστρια, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα ότι περιμένουμε κι άλλα ευχάριστα μέσα στη χρονιά αφού υπάρχει και μία δεύτερη εγκυμοσύνη που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

«Με το καλό κουκλάρα μου. Με ποιον περιμένει το παιδάκι; Αυτό το ξέρουμε ή δεν μπορούμε να το πούμε; Παιδιά, να είναι ευτυχισμένο το κορίτσι, όπως και να έχει προχωρήσει, με το καλό», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να προσθέσει στη συνέχεια: «Κοίτα, εγώ ξέρω και για μια άλλη αλλά δεν ξαναμπλέκομαι να πω πρώτη κάτι, χωρίς πράσινο φως, είτε είναι έρωτας, είτε εγκυμοσύνη... Παναγίτσα μου».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ποια καλλονή της showbiz περιμένει το πρώτο της παιδί;

Όσα δεν είπε η Σταματίνα για την δεύτερη εγκυμοσύνη μετά την Ελισάβετ Σπανού

Η παρουσιάστρια τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε δύο φορές στο στόχαστρο του Γιάννη Στάνκογλου, μετά απ' όσα είχε πει στον αέρα, γι' αυτό επέλεξε να είναι πιο προσεκτική αυτή τη φορά. To youweekly.gr ωστόσο σας είχε δώσει στοιχεία για την εν λόγω εγκυμοσύνη που έγινε γνωστή στο ζευγάρι πριν από λίγες μέρες. Χωρίς να αποκαλύψουμε τις ταυτότητες των εμπλεκομένων, θα πούμε μόνο ότι αυτή είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της showbiz, δίμετρη και ξανθιά παρουσιάστρια και γυμνάστρια, με έντονη παρουσία στην τηλεόραση και εκείνος είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και επιτυχημένους άντρες στον αθλητικό χώρο.

Εκείνη στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Τύπο με επώνυμες σχέσεις της, εκείνος πιο χαμηλών τόνων. Οι δυο τους ζουν εδώ και μερικούς μήνες έναν μεγάλο έρωτα που δεν τον κρύβουν καθόλου. Το κοντινό τους περιβάλλον λέει μάλιστα, ότι έχουν ήδη κάνει, σχεδόν από την στιγμή που γνωρίστηκαν, και το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Πριν από δυο μήνες έμαθαν ότι περιμένουν και το πρώτο τους παιδί και η χαρά τους είναι μεγάλη.