Δημήτρης Μακαλιάς: «Η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα έγινε άτσαλα και άβολα»

Τι δήλωσε για την σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: «Η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα έγινε άτσαλα και άβολα»

Με αφορμή την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για όλα: Για τη συνύπαρξη με τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη και το ενδεχόμενο ενός παιδιού, συν την ξαφνική αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από το «I Love ΣουΚου».

«Είναι δώρο να δουλεύεις με ανθρώπους που αγαπάς, συνεργάζεσαι καλά και επικοινωνείς. Ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία να ακούσουμε ξαφνικά ότι η Τζο αποφάσισε να αποχωρήσει. Δεν μας είχε δώσει κανένα δείγμα, ούτε είχαμε αισθανθεί ότι δεν ένιωθε καλά και κάπου πήγαινε όλο αυτό. Όντως ξαφνιάστηκα, και δεν μ' άρεσε όλο αυτό, γιατί δεν πήρε μία φυσιολογική ροή. Έγινε λίγο άτσαλα και άβολα. Για τα σχόλια που έκανε θα κριθεί η ίδια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της! Όταν την ρώτησαν για...» - Η ενόχληση για την συμπεριφορά της Κουτσοκώστα μετά την αποχώρηση από το I Love ΣουΚου

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μακαλιά για τη σύζυγό του

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στη συνέχεια για τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη, με την οποία πρόσφατα απέκτησαν δεύτερο παιδί. «Η Αντιγόνη είναι ένα κεφάλαιο που δεν θέλω να χάσω, θέλω να το διατηρήσω, θέλω να τη βλέπω χαρούμενη, ξεκούραστη και ευτυχισμένη. Με την γυναίκα μου τσακωνόμαστε για τα πάντα, για τα αντικείμενα, για το αυτοκίνητο, για τα φώτα, ό,τι μπορείς να φανταστείς! Σίγουρα 7-8 φορές την ημέρα θα τσακωθούμε, είναι ένα ζήτημα που μας... απασχολεί. Ταυτόχρονα, όμως, ενδυναμώνει πολύ την αγάπη μας», είπε αρχικά.

Ενώ συμπλήρωσε πως σκέφτονται στο μέλλον να κάνουν κι άλλο παιδί: «Δεν το αποκλείω να κάνουμε ένα τρίτο παιδί, πολλές φορές το λέμε για αστείο. Θα πρέπει να πάρουμε ξανά τα πάνω μας, όπως μας πήρε 5 χρόνια μετά τον Χάρη να έρθουμε ξανά στα συγκαλά μας και θα το ξαναδούμε».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συνυπάρξουν τηλεοπτικά: «Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση. Ό,τι μπορώ να κάνω, και μου ταιριάζει, θα ήθελα να το κάνω. Το κομμάτι της παρουσίασης με την ευρεία έννοια, είναι κάτι που μου αρέσει. Μαζί με την Αντιγόνη θα ήθελα να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά, με ιντριγκάρει πολύ, αλλά εκείνη δεν θέλει καθόλου. Ακούει τηλεόραση και τρέχει, ούτε συνεντεύξεις δεν θέλει να δίνει».