Γιώργος Λαμπάτος: Η δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή μέσα από το νοσοκομείο - Τι απαντάει ο δικηγόρος του

«Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λαμπάτος: Η δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή μέσα από το νοσοκομείο - Τι απαντάει ο δικηγόρος του

Στο νοσοκομείο Λαϊκό νοσηλεύεται ο Γιώργος Λαμπάτο μετά από ένα χειρουργείο που έκανε στο ισχίο του και μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA για την υγεία του. Μάλιστα, έκανε και μια δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή, 3 χρόνια μετά την δικαστική τους διαμάχη, έχοντας επίσης ζητήσει και δημόσια συγγνώμη.

«Θα επιστρέψω στο σπίτι γιατί το καινούργιο σπίτι που μου έχει παραχωρηθεί από την οικογένεια Βασιλείου είναι άνθρωπος ακόμα μέσα, δεν έχει φύγει. Θα επιστρέψω στο προηγούμενο μου σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι να φύγει ο άλλος άνθρωπος, για να αναρρώσω. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά μετά την δημοσιότητα έχει αλλάξει ζωή μου και αυτό το υπογειάκι έχει γεμίσει με πράγματα και αγάπη και περιμένω να ξεκινήσω μια νέα ζωή», ανέφερε αρχικά για τη ζωή του και την υγεία του.

Η δημόσια έκκληση του Λαμπάτου στον Σεφερλή

Ενώ στην συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος έκανε έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή. Συγκεκριμένα, περιμένει όπως είπε να κάνει ανάκληση για τα χρήματα που του κρατάνε οι τράπεζες με σκοπό να πληρωθούν τα λεφτά που οφείλει στον ηθοποιό, ο οποίος κέρδισε την μεταξύ τους δικαστική διαμάχη, όταν κατήγγειλε πως του ασκούσε σωματική βία (δείτε εδώ τι είχε πει).

«Τα εισοδήματα μου είναι πενιχρά. Περιμένω ο Μάρκος να αποσύρει το ποσό που μου παρακρατά με δικαστή απόφαση κάθε μήνα. Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω. Δεν έχω μαζί του κάτι προσωπικό. Αυτό όπου έκανα ήταν μια κραυγή αγωνίας εκ μέρους μου να τονίσω ότι εδώ είναι και εγώ, υπάρχω γιατί με χρησιμοποιούσαν πολύ στην δουλειά», είπε χαρακτηριστικά στο Super Κατερίνα.

Η απάντηση του δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή

Στην εκπομπή ωστόσο, προβλήθηκαν και οι δηλώσεις του δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή.

«Είναι κατασχεμένοι λογαριασμοί του κυρίου Λαμπάτου. Αυτό είναι γνωστό από το 2021. Οφείλει χρήματα στον κύριο Σεφερλή. Είναι 4 χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι κατασχεμένοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε 4 τράπεζες. Ο κύριος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ. Όταν κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί το 2021 αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχε ούτε 1 ευρώ. Οι λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι. Μπορεί να μπει 1 ευρώ τώρα και εμείς να το μάθουμε σε 2 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν κάνει πίσω από τις διεκδικήσεις των 500 ευρώ. Το πόσο του Διονύσου από όσο ξέρω ήταν ποσό που ίσχυε για συγκεκριμένα διαστήματα, όταν παίζοντας οι ταινίες. Τα 500 ευρώ δηλαδή ήταν σε ετήσια βάση», είπε ο κύριος Σαρρής με τον Γιώργο Λαμπάτο ωστόσο να αναφέρει πως μπορεί να κάνει ανάκληση.