Γιώργος Λαμπάτος: Ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα του OPEN - «Ερχόταν κόσμος στο σπίτι μου να μου φέρει τρόφιμα»

Συγκινημένος για τη βοήθεια που δέχθηκε μετά την αποκάλυψη για την οικονομική του εξαθλίωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λαμπάτος: Ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα του OPEN - «Ερχόταν κόσμος στο σπίτι μου να μου φέρει τρόφιμα»

Ο Γιώργος Λαμπάτος βρέθηκε στο προσκήνιο μετά την αποκάλυψη για την οικονομική του καταστροφή, καθώς κανείς δεν γνώριζε πως επιβίωσε με ελάχιστα χρήματα, φτάνοντας στο σημείο να μαζεύει αποτσίγαρα από τον δρόμο και να ζει σε ένα υπόγειο 15 τ.μ. (δείτε εδώ βίντεο από το εσωτερικό του).

Αφού αποκαλύφθηκε, ωστόσο, η αλήθεια, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για να τον βοηθήσουν και να του προσφέρουν μία καλύτερη στέγη, αλλά και δουλειά. Ο ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε γι' αυτό στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, "λυγίζοντας" για τη βοήθεια που δέχθηκε.

Η συγκίνηση του Γιώργου Λαμπάτου για το νέο του ξεκίνημα

«Οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες. Έχω εντυπωσιαστεί γιατί είδα πως μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Ερχόταν κόσμος στο σπίτι μου να μου φέρει τρόφιμα και ότι χρειάζομαι. Αλλά τώρα, το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει και για δουλειά. Με έχουν πάρει κάποιοι επιχειρηματίες τηλέφωνο και δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινίες. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι και να εισπράξω το χειροκρότημα του κόσμου», εξομολογήθηκε αρχικά και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, γιατί είναι ταπεινοί άνθρωποι και δεν το έκαναν για να αποκτήσουν δημοσιότητα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του», δήλωσε έπειτα.

Όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή, σημείωσε: «Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα, είναι δύσκολο για εμένα γιατί δεν έχω πολλούς οικονομικούς πόρους. Μόνο κάποια ελάχιστα χρήματα από τον Διόνυσο, κάθε χρόνο. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως να αλλάξει αυτό και να είμαι ελεύθερος από όλα αυτά. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να είπα κάποια πράγματα δημόσια που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ. Είναι τρία χρόνια που δεσμεύονται αυτά τα χρήματα» (δείτε εδώ τη δημόσια συγγνώμη του).