Ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκαλύπτει για την Άντζελα Δημητρίου: «Είχαμε τσακωθεί, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε»

Δεν ήταν... ρόδινη η συνεργασία τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Για τα σενάρια που τον θέλουν να εμφανίζεται στο J2US, αλλά και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, μίλησε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και ο Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν τον τραγουδιστή σε βραδινή του έξοδο κι εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα.

«Όταν θα ανακοινωθεί, θα το μάθετε. Εμένα μου αρκεί να γράφουν σωστά το όνομά μου, με Ι δηλαδή. Μου αρέσει πρώτα απ' όλα η τηλεόραση, και να δίνω συνέντευξη, και όταν έπαιζα σε σίριαλ, αρκεί να είναι κάτι που μου ταιριάζει. Στο J2US τραγουδάνε, οπότε... όλα καλά», είπε με νόημα ο Χρίστος Αντωνιάδης και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα πάει από τον 1ο κύκλο».

Δείτε επίσης: Χρίστος Αντωνιάδης: «Η γυναίκα μου έφυγε εκτός Αθηνών με την πεθερά μου! Μου λείπουν τα παιδιά μου»

Οι δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη για την Άντζελα Δημητρίου

«Έχουμε συνεργαστεί πολύ ωραία με την Άντζελα, την θεωρώ κορυφή. Την πίστα που έχει η Άντζελα, δεν την έχει καμία. Είναι κρίμα, γιατί στην πραγματικότητα αγαπιούνται, τρελαίνεται με την κόρη της και με το εγγόνι της. Από εκεί και πέρα, μπόρα είναι και θα περάσει. Νομίζω ότι ακούμε υπερβολές που λέγονται όταν τα νεύρα είναι τεντωμένα και όλοι νιώθουμε ότι αδικούμαστε. Καλό είναι να μην μπαίνουν τρίτοι και κάποια στιγμή θα επέλθει η ειρήνη», δήλωσε στη συνέχεια ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Και κατέληξε: «Κι εγώ έχω τσακωθεί με την Άντζελα, δεν είναι δύσκολο, εύκολο είναι. Δεν έχει σημασία, εγώ τη θαυμάζω. Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με την Άντζελα, έχει τα κουμπιά της. Κι εγώ δεν είμαι εύκολος, γι’ αυτό υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Αλλά για μένα η Άντζελα είναι κορυφή. Στις κορυφές κάνεις και πίσω. Μου κακοφαίνεται που βγαίνουν τα προσωπικά τους, καλύτερα αυτά να μένουν στον κλειστό οικογενειακό κύκλο».