Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Γιάννη Πουλόπουλο: «Αν μου έλεγες “άντε κουκλίτσα μου”...»

Ο δημοσιογράφος απείλησε να αποχωρήσει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Γιάννη Πουλόπουλο: «Αν μου έλεγες “άντε κουκλίτσα μου”...»

Έντονες αντιδράσεις έφερε η φράση που είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη στο Ράδιο Αρβύλα, σχολιάζοντας την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα μπλόκα των αγροτών. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων είπε: «Έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: “Kάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… Άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη».

Το εν λόγω απόσπασμα σχολίασαν και στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να υπερασπίζεται τον Αντώνη Κανάκη, και τον Γιάννη Πουλόπουλο να απαντάει σε έντονο ύφος, απειλώντας ακόμα και να φύγει από την εκπομπή αν του έλεγαν κάτι αντίστοιχο.

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης για Στέφανο Κασσελάκη: «Κουκλίτσα μου...» - Τα καυστικά σχόλια του παρουσιαστή

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Γιάννη Πουλόπουλο

«Επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μιλήσει ανοιχτά ότι είναι παντρεμένος με άντρα, δεν νομίζω ότι ακούστηκε κάπως. Το “άντε κουκλίτσα μου” είναι έκφραση, θα το έλεγα και για τον Γρηγόρη. Δεν θεωρώ ότι ο Αντώνης Κανάκης ήθελε να προσβάλει ή ότι είχε κάποιο σεξιστικό χαρακτήρα. Αν το έλεγα για τον Γρηγόρη, θα χτυπούσε το ίδιο;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν το έλεγες σε εμένα, θα είχα φύγει και δεν ξέρω τι θα σου είχα κάνει. Αν μου έλεγες στην εκπομπή δημόσια “άντε κουκλίτσα μου”, θα είχα φύγει και θα είχα παραιτηθεί. Μου λέτε αλήθεια, να πεις “άντε κουκλίτσα μου” σε ομοφυλόφιλο άντρα; Αν σου άρεσαν οι γυναίκες, και σε έλεγαν “νταλικέρισσα”, μπορεί να σε ενοχλούσε. Μην μου πείτε ότι κάποιος έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Είμαστε προσεκτικοί σε κάποια πράγματα που λέμε. Θα στράβωνα πάρα πολύ» απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Και κατέληξε: «Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το πράγμα. Εγώ τον Αντώνη, όπως ξέρετε όλοι στην εκπομπή, όχι απλά τον αγαπώ, αλλά είμαι κι ο άνθρωπος που έχω επικοινωνία μαζί του. Ενοχλήθηκα για αυτό γιατί αισθάνομαι πραγματικά ότι δεν το εννοεί. Σε όλα τα βίντεο που κάνει, εδώ και χρόνια ξέρω τις απόψεις του, ότι δεν είναι ομοφοβικός. Το υπογραμμίζω».