Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλάει για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Είχα πάει να κάνω στήθος, αλλά...»

Απόλυτα ειλικρινής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της στην Περιφέρεια Αττικής, ως πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα γι' αυτό το νέο βήμα, για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και για τον σύζυγό της Λευτέρη Νικόλιζα.

«Νέα καθήκοντα, πολλά και σοβαρά. Είναι μία υπεύθυνη θέση, που με καλεί να δουλέψω άπειρες ώρες προκειμένου να δώσω πράγματα απ' αυτά που έχω πάρει απ' το τραγούδι -μιας και έχει σχέση με τον πολιτισμό- αλλά και με την τοπική αυτοδιοίκηση που είμαι 33 χρόνια δημοτική σύμβουλος σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Γλυφάδας», είπε αρχικά η τραγουδίστρια για την θέση της στην Περιφέρεια.

Όσον αφορά την εικόνα της, η Μπέσσυ Αργυράκη ανέφερε: «Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη. Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις, τόσο-όσο: Μπότοξ, υαλουρονικό κι ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά επειδή κάνανε πρόσωπο εκείνη την ημέρα, δέχτηκα να μπω και γι' αυτό. Το στήθος έγινε αργότερα».

Δείτε επίσης: «Λύγισε» η Μπέσσυ Αργυράκη: «Είναι αβάσταχτο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να το ξεπεράσω»

Η αναφορά της Μπέσσυς Αργυράκη στο σύζυγό της

Στη συνέχεια η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύζυγό της με τον Λευτέρη Νικόλιζα, καθώς και στην κόρη τους, Εβελίνα: «Είχε τόσο ωραία δόντια που νόμιζα ότι δεν είναι δικά του και φοράει μασέλα. Τελικά ήταν όλα δικά του και ακόμα άντε να έχει 2-3 σφραγίσματα. Μια γυναίκα είχε εμμονή να με γνωρίσει, μέσω social. Όταν είδα ότι δεν ήταν από θαυμασμό σαν καλλιτέχνιδα, αλλά έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα. Σταμάτησα να ρωτάω την κόρη μου “Πότε θα γίνω γιαγιά”, όσο τη ρωτούσα, τι κατάλαβα. Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια για όταν το αποφασίσει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με τον ασφαλιστικό κλάδο εδώ και 25 χρόνια: «Μου είχαν ζητήσει να ασφαλίσω τα οπίσθιά τους και μία άλλη φορά μου είχε ζητήσει να ασφαλίσω τα πόδια της. Και οι δύο δεν “έλεγαν” τίποτα».