Όλη η αλήθεια για την απουσία της Άντζελας Δημητρίου από τη συνέντευξη Τύπου με τον Δήμο Αναστασιάδη

Συνεχίζει τις προετοιμασίες για την αυριανή πρεμιέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πολλά ερωτήματα δημιούργησε η επιλογή της Άντζελας Δημητρίου να απουσιάζει από την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τις εμφανίσεις της με τον Δήμο Αναστασιάδη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Από το πρωί της Τρίτης (6/2) τα σενάρια δίνουν κι παίρνουν, ενώ μέχρι πριν από λίγες ώρες η επικρατέστερη εκδοχή έλεγε πως η τραγουδίστρια απείχε για να μην δεχτεί ερωτήσεις γύρω από τη σχέση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

«Λάδι στη φωτιά» έριξε και η άρνηση του Δήμου Αναστασιάδη να μιλήσει την απουσία της «Λαίδης Άντζελας», λέγοντας λακωνικά: «Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω σχόλιο πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αφορά την Άντζελα και την οικογένεια της».

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Απούσα από την συνέντευξη τύπου της νέας της συνεργασίας - Αρνήθηκε να απαντήσει ο Δήμος Αναστασιάδης

Η αλήθεια για την απουσία της Άντζελας Δημητρίου από τη συνέντευξη Τύπου

Οι νέες πληροφορίες, ωστόσο, δίνουν μία τελείως διαφορετική εικόνα για τους πραγματικούς λόγους που την κράτησαν μακριά από τους συνεργάτες της το βράδυ της Δευτέρας. Ενώ μάλιστα λεγόταν αρχικά ότι δεν βρέθηκε καν στο νυχτερινό κέντρο της Ερμού εκείνη την ημέρα, το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», αναφέρει πως η Άντζελα Δημητρίου είχε κάνει πρόβα νωρίτερα, καθώς και ότι είναι απόλυτα τυπική στο πρόγραμμα της για την αυριανή (7/2) πρεμιέρα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο λόγος που η Άντζελα Δημητρίου ήταν απούσα από τη συνέντευξη Τύπου με τον Δήμο Αναστασιάδη δεν ήταν κάποιο θέμα που υπήρχε με τον τραγουδιστή, ούτε ο λόγος που απουσίαζε είχε σχέση με το συγκεκριμένο κάλεσμα ή τυχόν προσωπικές ερωτήσεις, αλλά έπρεπε να βρεθεί κοντά σε δικό της πρόσωπο που την είχε ανάγκη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Open: