Τζέιμς Καφετζής: «Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0» - Οι δηλώσεις του λίγο πριν μπει στο Survivor

«Μου έλειψε περισσότερο είναι η ηρεμία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τζέιμς Καφετζής: «Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0» -  Οι δηλώσεις του λίγο πριν μπει στο Survivor

Για την επιστροφή του στους στίβους του Survivor, μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής, το πρωί της Τρίτης 6/2, στην εκπομπή Fay's Time, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Ο παλαίμαχος παίκτης δήλωσε έτοιμος χωρίς άγχος, και αποκάλυψε τι του έλειψε περισσότερο.

Ο Τζέιμς Καφετζής θα έμπαινε στο παιχνίδι πολύ πιο νωρίς, και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα, ωστόσο υπήρξαν κάποιοι λόγοι που τον κράτησαν εκτός (δείτε ποιοι). Υπνεθυμίζουμε ότι πρώτο το youweekly αποκάλυψε ότι η παραγωγή της Ατζούν Μίντια ετοιμάζει πολύ σύντομα νέες προσθήκες και μάλιστα την ένταξη του συγκεκριμένου πάικτη (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή λίγο πριν μπει στο Survivor

«Δεν έχω άγχος, ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι η ηρεμία που απολάμβανα όταν ξυπνούσα νωρίς. Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί. Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0. Δεν έχω δει ολόκληρα επεισόδια του Survivor επειδή ήμουν στην Ιαπωνία.

Είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Προφανώς με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό έχει το ενδιαφέρον του. Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Η ανάρτηση του πριν μπει στο παιχνίδι

«Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Γι' αυτό πολλές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν Ιλιτζαλί», έγραψε ο James Καφετζής.

Τζείμς Καφετζής - Survivor 2024