Mega Καλημέρα: «Δεν μιλάς; Κάνε το κορόιδο...» - Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στην σπόντα του Τάκη Χατζή για την έναρξη της εκπομπής

«Έλα μωρέ τώρα…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: «Δεν μιλάς; Κάνε το κορόιδο...» - Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στην σπόντα του Τάκη Χατζή για την έναρξη της εκπομπής

Με μικρές καθυστερήσεις βγαίνει η εκπομπή του Mega Καλημέρα τις τελευταίες ημέρες, μετά και την απόφαση του σταθμού να "κόψει" 20 λεπτά από την εκπομπή και να παρατείνει την ακριβώς προηγούμενη της, Κοινωνία Ώρα Mega.

Αυτό γίνεται κατ' εξακολούθηση και φυσικά έχει γίνει αντιληπτό από τους πάντες. Υπνεθυμίζουμε ωστόσο, ότι υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις για την συγκεκριμένη απόφαση, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή από τις υπόλοιπες εκπομπές (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Κατερίνα Καινούργιου).

Επίσης, σήμερα το πρωί (6/2), ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ εξέφρασε την ενόχλησή του για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την παράταση της εκπομπής του (δείτε εδώ την αντίδρασή του).

Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στην σπόντα του Τάκη Χατζή για την καυστέρηση του Mega Καλημέρα

Στη χθεσινή (5/2) εκπομπή του Mega Καλημέρα, ο Τάκης Χατζής, ο οποίος παρουσιάζει την επικαιρότητα, πέταξε μια σπόντα για την έναρξη της εκπομπής, η οποία για ακόμη μια φορά καθυστρέρησε.

«Καλημέρα, σιγά σιγά θα πάμε να βγαίνουμε 8:00; Δεν μιλάς; Κάνε το κορόιδο» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

«Έλα μωρέ τώρα…» απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

H αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη για την απόφαση του σταθμού

Δηλώσεις, σχετικά με την αλλαγή της ώρας του Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Ήταν μια απόφαση του σταθμού που δεν θα σχολιάσω γιατί δεν σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις του σταθμού που εργάζομαι και της εκπομπής που συμμετέχω. Δεν θα ασχολιάσω κάτι για την Ελεονώρα Μελέτη γιατί είναι αρχή μου να μην σχολιάζω τπυς παρουσιαστές ή τις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάζομαι» ανέφερε αρχικά.

«Κάνω πολλά χρόνια αυτή τη δουλειά σχεδόν 25. Εγώ το θεωρώ κανιβαλισμό να μιλάμε για κοψίματα, να μιλάμε για ανθρώπους που θα χάσουν τις δουλειές τους, για ανθρώπους που θα έρθουν και θα πάρουν τις θέσεις άλλων. Αυτά θέλουν έναν χειρισμό πολύ προσεκτικό» πρόσθεσε.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω το παραμικρό που αφορά την εκπομπή και τον σταθμό είναι πάγια αρχή μου. Όλα θα πάνε καλά. Είμαστε αγαπημένη ομάδα και αυτή είναι η ουσία της δουλειάς μας. Να μπορούμε να είμαστε καλά και καλοί. Δουλεύω από τα 16 μου, νομίζω ότι αφού τα κατάφερα μέχρι τώρα θα συνεχίσω να πηγαίνω καλά.»

«Το κλίμα είναι πάντα καλό, έχω την ευλογία να έχω συνεργαστεί με ανθρώπους σε εκπομπές που είναι σπουδαίοι άνθρωποι και σπουδαίοι επαγγεματίες. Οι υπόλοιποι είναι φίλοι μου, εύχομαι να συνεργαστούμε κάποια στιγμή» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: