Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είμαι στα καλά μου να το ξέρετε...» - Με χορό και ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή

«Μισό λεπτό να ανοίξω το ντεκολτέ μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είμαι στα καλά μου να το ξέρετε...» - Με χορό και ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή

Με ανεβασμένη διάθεση ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης 6/2, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έκανε την εμφάνισή της με ένα κομψό μωβ φόρεμα ενώ την ώρα που έπαιζε ένα τραγούδι στον αέρα της εκπομπής εκείνη ξεκίνησε να χορεύει.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μεναγάκη είχε ένα ατύχημα στο μάτι της και έτσι η εκπομπή δεν βγήκε στον άερα. Την επόμενη ημέρα, η παρουσιάστρια βγήκε κανονικά στην εκπομπή της και είπε στους τηλεθεατές τις ακριβώς συνέβη (δείτε εδώ).

Με ανεβασμένη διάθεση η Ελένη Μενεγάκη

«Δεν είμαι στα καλά μου να το ξέρετε! Αχ τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες που θέλουμε να κάνουμε τις παρουσιάστριες. Να με χαίρεστε!»

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Ειλικρινά σοκαρίστηκα! Την είδα στο σχολείο των παιδιών της...» - Η αποκάλυψη για την εικόνα της Ελένης Μενεγάκη μετά το ατύχημα στο μάτι

Στη συνέχεια θέλησε να φτιάξει το φόρεμα της.«Μισό λεπτό να ανοίξω το ντεκολτέ μου!Ωραία λοιπόν, ο καθένας στην διαδρομή του», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη βάζει κραγιόν στον αέρα της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της πριν απο λίγες ημέρες, παρατήρησε τον εαυτό της στο μόνιτορ που βρισκόταν απέναντί της και αποφάσισε πως η εικόνα της δεν ήταν ολοκληρωμένη, γι' αυτό και έτρεξε αμέσως να πιάσει τα καλλυντικά της.

Άνοιξε, λοιπόν, το καθρεφτάκι της και ξεκίνησε να βάζει όσο βρισκόταν στον αέρα, το κατακόκκινο κραγιόν που είχε δίπλα της, με τους συνεργάτες της να της κάνουν αστεία σχόλια. Εκείνη, φυσικά, το διασκέδαζε και έκανε χιούμορ μαζί τους.

«Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου… Μισό λεπτάκι γιατί μόλις είδα ότι δεν είμαι έτοιμη! Μου πιάνετε τη κουβέντα στο διάλειμμα και ορίστε», είπε χαρακτηριστικά και έβαλε κραγιόν. «Ελένη χωρίς κραγιόν, ασανσέρ χωρίς καθρέφτη!», της δήλωσε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ασανσέρ χωρίς καθρέφτη; Βέβαια είναι πολύ άβολο να μην έχει καθρέφτη στο ασανσέρ. Αν δεν φτιάξουμε το μαλλί στο ασανσέρ… Μας έχει διασκεδάσει το ότι είναι Παρασκευούλα σήμερα», τόνισε τότε εκείνη και συνέχισε κανονικά την ροή του προγράμματος.