Στέλιος Καζαντζίδης - Η ζωή του γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα: «Θα χαίρεται που θα το βλέπει», λέει η χήρα του αείμνηστου καλλιτέχνη

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi/Βασίλης Βερβερίδης (αριστερά), NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας (δεξιά)
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi/Βασίλης Βερβερίδης (αριστερά), NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας (δεξιά)

23 χρόνια μετά τον θάνατό του, ο θρύλος του λαϊκού τραγουδιού έρχεται στην μεγάλη οθόνη. Η ζωή του σπουδαίου Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται κινηματογραφική ταινία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, το πρόσωπο-έκπληξη που θα υποδυθεί τον ερμηνευτή σε νεαρή ηλικία είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, η οποία θα βγει σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος, που ξεκινάει γυρίσματα από την ερχόμενη άνοιξη, θα πραγματεύεται τη ζωή του αείμνηστου καλλιτέχνη μέχρι το 1976, όταν αποχωρεί για την Αμερική. Το δεύτερο μέρος θα αφορά τα γεγονότα της ζωής του από την επιστροφή του μέχρι το θάνατό του και το λαϊκό προσκύνημα. Οι συντελεστές ζήτησαν τα δικαιώματα από τη χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω Καζαντζίδη, η οποία και τους τα έδωσε.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας: «Στεναχωριέμαι που δεν πρόλαβα να...» - Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά

Επιβεβαιώνει την είδηση η χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του δημοσιογράφου μαζί της, εκείνη το επιβεβαίωσε: «Είναι γεγονός, είναι αλήθεια. Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει όλη η υπόθεση. Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν, ήταν αρκετές. Είχε ωριμάσει η ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει η επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ, είχε πει ότι θέλει η ζωή του να γίνει ταινία» ανέφερε αρχικά η Βάσω Καζαντζίδη.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε. Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος έζησε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα, όπου η Βάσω Καζαντζίδη είπε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».