Χρήστος Μάστορας: «Στεναχωριέμαι που δεν πρόλαβα να...» - Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά

Η συγκινητική ανάρτηση του για την επικοινωνία που είχαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Χρήστος Μάστορας συγκίνησε με την ανάρτηση που έκανε για το θάνατο του Βασίλη Καρρά. Πολλά διάστημα ονόματα τον αποχαιρετούν δημόσια από χθες 24/12 που έφυγε από την ζωή, ενώ αύριο 26/12 θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα (δείτε που).

Ο τραγουδιστής με τη σειρά του θέλησε να πει το δικό του "αντίο" στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας την επικοινωνία που είχαν και την υπόσχεση που δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει...

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Του είχα πει τότε «θέλω να σου γράψω ένα τραγούδι».. Μου λέει πιτσιρίκο πρόσεχε γιατί άμα υποσχεθείς στον Καρρά πρέπει να το τηρήσεις… Στεναχωριέμαι που δεν πρόλαβα να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών… Βασίλη καψούρεψε τους όλους εκεί στον παράδεισο… Θα μας λείψεις», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Δείτε επίσης: Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση της κόρης του, Ειρήνης - Η φωτογραφία στην αγκαλιά του από το γάμο της


Οι αναρτήσεις στο twitter για το θάνατό του Βασίλη Καρρά

Ο τραγουδιστής έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Κυριακής ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ενώ παράλληλα έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τελικά, η καρδιά του δεν άντεξε και σταμάτησε... Τα φετινά Χριστούγεννα όπως λένε όσοι τον αγαπούσα, δεν θα είναι τα ίδια...

Τραγικές φιγούρες είναι η κόρη του με την σύζυγό του (δείτε φωτογραφία τους) αλλά και ο αδερφός του που δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του, στηρίζοντας τον σε κάθε δυσκολία και μάχη.

Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τον άδικο και τόσο ξαφνικό χαμό του Βασίλη Καρρά. Οι θαυμαστές του μικροί και μεγάλοι τον αποχαιρετούν με πολύ σπαρακτικά λόγια στα social media, με το όνομα του να βρίσκεται στην πρώτη θέση των trend στο twitter/X.

Δείτε επίσης: Πού θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη;

Από την άλλη με αφορμή την παραμονή των Χριστουγέννων όπου ο κόσμος βγήκε έξω να διασκεδάσει, τραγουδούσε φωναχτά στους δρόμους τα τραγούδια του. Τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει με την λαοθάλασσα να τιμά τον σπουδαίο τραγουδιστή προκαλεί τεράστια συγκίνηση.