Βασίλης Καρράς: Πάντρεψε την κόρη του το 2019 - Φωτογραφία με την σύζυγό του, Χριστίνα, στο γάμο της

Οι δυο γυναίκες της ζωής του ήταν οι αδυναμίες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων το απόγευμα της Κυριακής 24/12, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Όπως έχει κυκλοφορήσει, ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δυο ημέρες με κορωνοϊό ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τελικά, η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε...

Το Πανελλήνιο δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε ένας από τη ζωή ένας τόσο ευγενικός και επιτυχημένης καλλιτέχνης που με τα τραγούδια του μεγάλωσε πολλές γενιές. Όσοι καλλιτέχνες τον γνώριζαν ήδη τον έχουν αποχαιρετήσει δημόσια με πολύ σπαρακτικές αναρτήσεις στα social media με πολλούς να αναφέρουν πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως όπως ανακοινώθηκε η σορός του Βασίλη Καρρά πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για να τον αποχαιρετήσουν οι θαυμαστές του - δείτε εδώ πότε και που θα γίνει.

Στήριγμα του Βασίλη Καρρά η σύζυγό του Χριστίνα και η κόρη του, Ειρήνη

Πλάι του όλο αυτό το διάστημα είχε τις δυο γυναίκες της ζωής του! Την γυναίκα του με την οποία παντρεύτηκε όταν ήταν 20 ετών αλλά και την κόρη του που ήταν και οι μεγάλες του αδυναμίες. Δεν τον άφησαν μόνο του ούτε ένα λεπτό.

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω... Έχουμε και μία κόρη», είχε αναφέρει σε σπάνια συνέντευξή στο παρελθόν.

Το 2019 ο Βασίλης Καρράς είχε βιώσει μεγάλη συγκίνηση, όταν συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία όπου παντρεύτηκε.

Βασίλης Καρράς σύζυγός κόρη

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση είχε γίνει μάλιστα τον Ιούνιο, και έκτοτε ο ίδιος δε βρέθηκε σε κανένα νυχτερινό κέντρο, ή τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η τελευταία του έξοδος ήταν στο Frangelico και στο Νίκο Κουρκούλη.

Ο αποκλειστικός φακός του ΥOUWEEKLY απαθανάτισε την είσοδο του τραγουδιστή στο μαγαζί, τη αντίδραση του Νίκου Κουρκούλη όταν τον είδε αλλά και τη θερμή στάση της Κέλλυς Κελεκίδου στο πρόσωπό του.

Καρράς

Καρράς - Κελεκίδου