Περικλής Κονδυλάτος: «Ένας φίλος μου έκανε δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, σοκαρίστηκα από το κιτς»

Ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Περικλής Κονδυλάτος: «Ένας φίλος μου έκανε δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, σοκαρίστηκα από το κιτς»

Ο Περικλής Κονδυλάτος συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή έξοδο, και μίλησε μεταξύ άλλων για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία και χαρακτήρισε «χαζή». Ο σχεδιαστής κοσμημάτων ξεκαθάρισε οριζοντίως και... καθέτως ότι δεν του αρέσουν καθόλου τα αρκουδάκια, οι καρδούλες και γενικά όλα τα δώρα που μπορεί να λάβει κάποιος εκείνη την ημέρα.

Παράλληλα αποκάλυψε πως στο παρελθόν του έχουν κάνει κι εκείνου ένα αντίστοιχο δώρο, που δεν του άρεσε καθόλου και το θεώρησε κιτς, παρόλα αυτά επειδή εκτίμησε την γλυκιά χειρονομία, το κρατάει μέχρι σήμερα -φυλαγμένο στο κουτί του.

Δείτε επίσης: Περικλής Κονδυλάτος: «Αυτά που είπα ήταν ενωτικά! Ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κυρία Μπάρκα» - Το ξεκαθάρισμα μετά τις νέες δηλώσεις του

Η απίστευτη αντίδραση του Περικλή Κονδυλάτου με το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ αυτή η χαζή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν μπορώ τα αρκουδάκια, τις καρδιές, όλο αυτό το χαζό πράγμα... Τι ψευτογιορτή είναι αυτή; Γιορτάζουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι. Γενικά μου αρέσουν όλα αυτά και είμαι πολύ τρυφερός σαν άνθρωπος, αλλά μου φαίνεται πολύ κιτσάτο το να πας δώρο σε κάποιον του Αγίου Βαλεντίνου», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και συμπλήρωσε: «Μου έχει κάνει ένας φίλος μου ένα δώρο που δεν μου άρεσε, μόλις το είδα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Δεν θα πω τι ήταν γιατί μπορεί να το δει και να στεναχωρηθεί. Το είδα εκείνη την ώρα και προσπάθησα να μη δείξω πόσο σοκαρίστηκα από το πόσο κιτς ήταν. Το έκλεισα σε ένα κουτί, αλλά και πάλι δεν το πέταξα, το κράτησα γιατί εκτιμώ την κίνηση».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από το Happy Day στον Alpha: